Introductie van Alprokon 007-deurnaald

Introductie van Alprokon 007-deurnaald

>15 minuten inbraakvertraging nu ook rook-/brand-/geluidwerend

Met de introductie van de 007-deurnaald tussen dubbele deuren heeft Alprokon een nieuwe norm gezet in inbraakwerende oplossingen. Deze 007-combinatie van een Nemef meerpuntsluiting met 3 haakschoten en een aluminium profiel met 3 kreukelzones, zorgt voor een sublieme inbraakvertraging van meer dan 15 minuten.

De inbreker moet 3 kreukelbarrières doorbreken op één en dezelfde deur. Dit kost niet alleen veel tijd, het gaat ook gepaard met flink lawaai. Tijdens de praktijkproef (EN 1627) bij SKG-IKOB kreeg men de constructie in de maximale contacttijd van 15 minuten, niet geopend.

Naast een excellent inbraakwerend resultaat zorgt de deurnaald voor een uitstekende afdichting en reduceert het vervormen van de deurbladen tot wel 40%. Toekomstige wet- en regelgeving vraagt om meer functionaliteit van de 007 deurnaald en daarop heeft Alprokon ingespeeld. Vanaf dit jaar ook leverbaar in een brand-/rook- en geluidwerende variant.

Deurnaalden worden geleverd via de professionele vakhandel. Via expres-bestelling zijn een aantal typen deurnaalden binnen 1 week leverbaar, volledig op maat gemaakt. Doel: faalkosten terugdringen en sneller werken. Informeer naar de mogelijkheden!
Alprokon Aluminium
Barendrecht
Tel: +31 (0)180 20 55 00
info@alprokon.com
www.alprokon.com

Deze content staat in de Raam en Deur editie 3-2019 op de pagina 'PKVW-product'.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief