Nationale Inbraakpreventie Weken 2017

Nationale Inbraakpreventie Weken 2017

De zesde NIPW wordt gehouden van 1 mei tot en met 30 juni 2017

De Nationale Inbraakpreventie Weken zijn begonnen! Dit initiatief heeft maar één doel: Nederland veiliger maken. En dit is precies waar Nemef voor staat. Daarom zijn we ook dit jaar weer trotse partner!

Elke inbraak is er een te veel! 
Meer aandacht voor inbraakpreventie, dat is waar de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken voor staat. Hoewel het aantal inbraken de laatste jaren sterk is gedaald, is elke inbraak er nog steeds een te veel. 

Een onveilig gevoel
Een inbraak heeft vaak een enorme impact op de slachtoffers. Een onveilig gevoel in je eigen huis, slecht kunnen slapen, concentratieproblemen, boosheid en irritatie. De gevolgen van een inbraak zijn groot. De stichting wil mensen meer bewust maken van de maatregelen die je makkelijk zelf kunt nemen om jouw huis (en buurt) te beveiligen. 
 
Beveilig óók je achterdeur! 
Maar liefst 60% van de inbraken vindt plaats via de achterdeur. En dit terwijl slechts 16% van de mensen een goed slot op de achterdeur heeft. In 'no time' een veilige achterdeur? De specialisten van Nemef leggen je in het filmpje hierboven uit hoe!

90% minder kans op een inbraak
Met goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk en een aantal praktische beveiligingstips kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op een inbraak met maar liefst 90% (!) afneemt als je jouw deuren compleet beveiligt?

Voorkom een inbraak met anti-kerntrekbeslag
Inbrekers kunnen op verschillende manieren je huis binnenkomen. Kerntrekken is nog steeds een populaire inbraakmethode. Wat is kerntrekken precies? En hoe voorkom je het? Nemef zet alle feiten op een rij en biedt dé oplossing met het anti-kerntrekbeslag. Lees hier meer! 

Flipperen
Wist je dat een inbreker eenvoudig jouw huis binnen kan dringen door simpelweg je deur open te flipperen? De dagschoot wordt dan met een bankpasje naar binnengedrukt, waardoor de deur makkelijk open gaat. Een inbreker heeft hier maar een paar seconden voor nodig als je deur niet op slot is gedraaid. Nemef 4100 plus  en Nemef ENTR bieden hier dé oplossing voor. Met deze zelfsluitende sloten vergeet je namelijk nooit meer je deur op slot te doen, omdat dit automatisch gebeurt. Deur dicht betekent dus altijd op slot. Wel zo makkelijk én veilig! 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief