600 Pascal is geen drempel meer

600 Pascal is geen drempel meer

ADVERTENTIE

De valdraai dorpel met WK2 van MACO Beschläge BV. , beproefd en getest op wind- en waterdichtheid van 600 Pascal

Luisteren, meebewegen, ontwikkelen en innoveren dat zijn de belangrijkste succesfactoren van MACO Beschläge BV. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de MACO glasvezel versterkte kunststof (GFK) dorpels. 

MACO Beschläge BV heeft twee jaar geleden dorpels toegevoegd aan haar productassortiment en met groot succes! De dorpels zijn inmiddels goed bekend in de markt en worden veel gebruikt. Dat MACO volop ontwikkelt, wordt bewezen door het verder uitbreiden van de webtool met de valdraai dorpel met WK2 en met de behaalde wind- en waterdichtheidtest van de dorpel van maar liefst 600 Pascal. Het is duidelijk dat MACO staat voor veilig en comfortabel wonen, kwaliteit en bestelgemak.

Eenvoudig valdraai dorpels met WK2 bestellen bij MACO Beschläge BV. Uniek in de markt.
De besteltool is al even in de lucht maar gaat mee met de marktontwikkeling. De tool staat niet stil en wordt aangepast en verbeterd om onze klanten maximaal te kunnen bedienen, ook hierin bewijst MACO het comfort, aldus Gerjan Veenhuis, dorpelspecialist bij MACO Beschläge BV in Zelhem.
Via de MACO besteltool voor dorpelsystemen geeft u uw bestelling door. Of u nu uw compleet gemonteerde dorpel, een bouwpakket op maat of de dorpel door uwzelf op maat gemaakt, wilt bestellen, uw wensen kunt u doorgeven via www.macodorpel.nl. 

Eenvoudig en snel bestelt u een dorpel die vormvast is, een lage U-waarde heeft, licht in gewicht is en een unieke en beproefde hoge wind- en waterdichtheid van 600 Pascal heeft, dus voor u geen enkele drempel meer om dorpels bij MACO te bestellen.
De bereikbare valdraai dorpel met WK2 is te gebruiken voor alle verdiepingen, het is niet meer nodig om keuze maken voor welke verdieping de dorpel nodig is. 
Via de besteltool bestelt u met gemak en met de zekerheid dat u een passende oplossing heeft voor uw sponning van uw keus. Zelfs de beschermkappen voor de voordeurdorpel, die dienen ter bescherming tijdens bouwfase, bestelt u makkelijk mee.

Ga voor het bestellen van uw dorpels naar www.macodorpel.nl of via www.maco-nl.nl

 

Voor verkoopinformatie:
MACO BESCHLÄGE BV Zelhem
Verkoop binnendienst
Tel: 0314 659700
Email: verkoop@maco.eu 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.