Alles goud wat er blinkt

Alles goud wat er blinkt

Deze maand introduceert Intersteel een catalogus met de nieuwste aanvulling op haar Living-serie

De Landelijk & Klassiek collectie

Hiermee speelt Intersteel stijlvol in op de woontrend voor 2017 die zich kenmerkt door goudkleurige accenten. 

Goudkleur is hot
Goudkleurige accenten zijn dit jaar helemaal hot. Goud is een warme tint die een mooie basis kan vormen voor het interieur. Het nieuwe Landelijk & Klassiek assortiment van Intersteel bestaat onder andere uit een brede collectie goudkleurig raambeslag en deurkrukken voor binnen en buiten. Daarnaast zijn nog verschillende accessoires waaronder meubelbeslag verkrijgbaar om het hele huis zowel binnen als buiten in dezelfde stijl te verfraaien. De producten zijn gemaakt van messing en alle  leverbaar in een gelakte, ongelakte en getrommelde uitvoering. 

Al springen deurkrukken misschien niet als eerste in het oog, met de juiste harmonie tussen materiaal en kleur, en in overeenkomst met het interieur, voegen ze absoluut iets toe om de hele look & feel van je huis een stukje fraaier, spannender en completer te maken. Ronald Taling, directeur van Intersteel: “Details zijn alleszins bepalend voor de uitstraling van je interieur. Deurbeslag maakt daar zeker onderdeel van uit. Met de hippe goudkleurige accenten van de nieuwe Living collectie creëer je zonder al te ingrijpende veranderingen één lijn in je woning.” 

De goudkleurige messing collectie is een van de breedste series van Intersteel. Zo biedt deze lijn naast binnen-, buiten- en raambeslag ook meubelgrepen en accessoires als deurstoppers en leuninghouders. Van de voordeur via de gang naar de andere woonvertrekken: voor iedere ruimte zijn er goudkleurige accessoires beschikbaar. Denk hierbij aan veiligheidsbeslag, deurknoppen, wc-rozetten en de eerder genoemde deurstoppers en leuninghouders. Door het goudkleurig accent ontstaat één geheel. Er is keuze uit twee vormen, vierkant en rond/ovaal, zodat iedereen de lijn kan kiezen die het beste bij zijn smaak of stijl past.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.