Best geteste en voordeligste SKG*** cilinder in zijn soort

Best geteste en voordeligste SKG*** cilinder in zijn soort

M&C heeft de lat weer hoger gelegd! Na het grote succes van de in 2012 geïntroduceerde M&C Color Pro SKG*** cilinder met zijn hardstalenbrug, gaat het bedrijf nog verder de strijd aan tegen het inbrekersgilde.

Op de Securitybeurs in Essen van 27 t/m 30 september kunnen bezoekers zien hoe M&C dat doet met de introductie van de Matrix en Condor cilinderserie. 

De 2 hightech-cilinders, beide weer voorzien van een hardstalen brug, zijn getest door  PKVW-dealers die de meest recente praktijkvoorbeelden hebben toegepast, zoals cilinder- en kerntrekken. Op basis van deze tests blijkt dat er momenteel in dit segment geen betere cilinders op de markt zijn die deze populaire inbraakmethodes kunnen weerstaan. Waar de M&C Color met zijn technische aspecten stopt, gaan de Matrix en Condor cilinders nog verder.

Enkele voorbeelden hiervan:
•    Undercut in het sleutelprofiel van de Matrix wat het kopiëren van de sleutel 100 procent uitsluit zonder eigendomscertificaat.
•    Nog beter beveiligd tegen cilindertrekken, slagmethode, lockpicken en zelfs bestand tegen de impressietechniek.
•    Zeer geschikt voor uitgebreide sluitsystemen.
•    Standaard voorzien van tweezijdige bediening (sleutel mag aan de binnenzijde blijven zitten).
•    Uitsluitend bij de geautoriseerde M&C-dealers verkrijgbaar. 
•    Modulair (zeer eenvoudig aan te passen aan deurdikte). 
•    Cilinderlengte tot 102/102mm, dus geschikt voor deuren tot 18 cm dikte.
 
M&C laat beide noviteiten zien op de Securitybeurs in Essen van 27 t/m 30 september. Tijdens deze beurs heeft M&C nog 2 grote primeurs, maar die houdt het bedrijf voor aan bezoekers van de beurs.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.