Beurs Eigen Huis - van 6 tot en met 8 oktober -

Beurs Eigen Huis - van 6 tot en met 8 oktober -

Deceuninck pakt uit met superieure raamoplossingen voor energiezuinig bouwen tijdens Beurs Eigen Huis

Profielenproducent Deceuninck, marktleider in de Benelux en wereldwijd in de top-3 van producenten voor innovatieve kunststof bouwoplossingen voor ramen, kozijnen en deuren, pakt uit tijdens de Beurs Eigen Huis - van 6 tot en met 8 oktober - met superisolerende kozijnen, ramen & deuren. Speciaal voor eigenaren die optimale energieprestaties voor hun huis willen.
 
Sinds 2015 is elke woningbezitter verplicht een energieprestatiecertificaat te overhandigen bij de verkoop van zijn huis, zodat kopers en huurders kunnen zien hoe energiezuinig het huis is in vergelijking met andere huizen. De ideale energiezuinige woning heeft een goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Met de uitstekende thermische prestaties van de Deceuninck geveloplossingen kan elke huizenbezitter de energieprestaties van zijn huis aanzienlijk verbeteren.

Kunststof kozijnen, ramen en deuren staan al lang bekend om hun hoge isolatiewaarde en uitstekende prijskwaliteitverhouding. Daarnaast zijn ze ook nog eens bijzonder onderhoudsarm. De innovatieve Linktrusion-technologie van Deceuninck zorgt voor nog betere energieprestaties met als direct resultaat: een nog beter energielabel - en dus ook een hogere verkoop- en huurwaarde - voor de woning. Voor Deceuninck is de toekomst vandaag en met de revolutionaire Linktrusion technologie - een gloednieuwe versterkings-technologie die kenmerken en prestaties van zowel nieuwe als traditionele materialen benut, doseert en combineert - loopt Deceuninck dan ook voorop in de branche. De technologie vervangt de traditionele versterkingswijze van kunststof ramen en deuren door continue structurele glasvezels, kunststof schuim en staaldraad. Die isoleren veel beter dan staal dat normaal gesproken wordt gebruikt in kunststof ramen.

Tot dusver de technologie, maar het oog wil ook wat. De Deceuninck oplossingen zijn werkelijk een streling voor het oog. De slanke en elegante kunststof profielen zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar: modern & strak design, verfijnde licht afgeronde vorm of karakteristieke klassieke stijl. Ook kunnen de kunststof profielen in een zeer uitgebreide collectie kleuren worden uitgevoerd. Men kan kiezen uit een compleet aanbod zodat het kozijn of raam perfect aansluit bij de stijl van de woning. De Deceuninck website biedt allerlei handige interactieve online-tools. Zo kan met de energiecalculator de energiebesparing op nieuwe ramen, kozijnen en deuren worden berekend en is de kleurensimulator een uitstekend hulpmiddel bij het bepalen van de juiste kozijnkleur voor de woning.

De ramen, kozijnen en deuren van Deceuninck zijn in vele nieuwe en bestaande huizen in Nederland te vinden en worden via een zorgvuldig opgebouwd netwerk van lokale Deceuninck Preferred Partners - dit zijn uitsluitend professionele kozijnspecialisten - geadviseerd en geïnstalleerd. Via de dealerlocator op deceuninck.nl kan men snel een Deceuninck Preferred Partner in de buurt vinden. 

Tijdens Beurs Eigen Huis, van 6 tot en met 8 oktober, zullen op de fraaie stand van Deceuninck, nummer A1.07, alle nieuwe ecologisch verantwoorde bouwoplossingen worden gepresenteerd waarmee het droomhuis van de toekomst kan worden gerealiseerd.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.