Bijko BV maakt kozijnen weer als nieuw

Bijko BV maakt kozijnen weer als nieuw

Houtrotsanering is in veel gevallen de beste aanpak voor houten kozijnen die er slecht voor staan.

Professionele houtrotsanering

Houtherstel is een vorm van kozijnonderhoud die zich loont; grotere ingrepen aan de gevel kunnen achterwege blijven. Een uitkomst voor vastgoedeigenaren bij wie kozijnonderhoud een relevante kostenpost is. Bijko ramen, deuren & kozijnen B.V. in Rhoon is het enige bedrijf in Nederland dat professioneel houtherstel als vakspecialiteit aanbiedt – in de keten, als co-maker en in combinatie met alle andere gevraagde werkzaamheden aan ramen, deuren en kozijnen. Bijko-directeur Arno Kooijman: “Onze aanpak van problemen bij houten kozijnen is uniek.”

Houtrotsanering: Bijko is er sinds 2013 in gespecialiseerd. En bij het bedrijf uit Rhoon zien ze het herstel van houten kozijnen als een echte vakdiscipline, onderstreept Bijko-directeur Arno Kooijman: “Voor ons is houtrotsanering van kozijnen geen dienst die we erbij doen. Wij doen dat niet als onderaannemer of uitzendbureau met een
handvol zzp’ers. Bijna vijf jaar geleden hebben wij houtherstel professioneel opgepakt, als een volwaardige nieuwe service binnen ons bestaande dienstenpakket op gebied van ramen, deuren en kozijnen. Wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van houtrotsanering en doen kozijnonderhoud voor al onze opdrachtgevers met een vast team van gespecialiseerd en geschoold personeel.”

En dat zie je terug in de kwaliteit, stelt Kooijman: “Een kozijn dat door ons onder handen is genomen, ziet er weer als nieuw uit, zonder opleverpunten. De kwaliteit klopt. We geven tien jaar garantie op het uitgevoerde houtherstel. En omdat wij op gebied van ramen, deuren en kozijnen het hele pakket bieden, kunnen wij voor een klant ook schakelen naar PKVW en ventilatie. Dat is meerwaarde voor corporaties en andere vastgoedeigenaren. Als co-maker in de keten of rechtstreeks voor de opdrachtgever; wij ontzorgen en zijn één aanspreekpunt voor alles. En onze klanten weten dat te waarderen.“

Vestia was de eerste woningcorporatie die de voordelen ondervond van Bijko’s professionele aanpak van houtherstel aan kozijnen. Arno Kooijman: “Voor Vestia voerden we houtherstel uit aan de kozijnen van 135 woningen. Dat deden we zo goed, dat viel op.” Met het bekende sneeuwbaleffect als gevolg. Voor woningcorporatie Havensteder voert Bijko momenteel houtrotsanering uit voor in totaal 1200 woningen. Kooijmans: “We draaien via Intel Dura mee in een project in Rotterdam Vreewijk waarin we voor Havensteder houtherstel doen èn alle deuren en draaiende delen vervangen.” Ook Pasman Integraal Vastgoedonderhoud uit Leiden maakt graag gebruik van het specialisme van Bijko. Kooijman: “De komende veertien jaar voeren we voor Pasman houtherstel aan kozijnen uit bij 6000 woningen.” Voor Breijer Schilders uit Rotterdam voert Bijko als co-maker eveneens houtherstel uit. Bijko werkt samen met Repair Care en met Renovate, twee erkende aanbieders van pasta’s voor houtherstel.

Voor meer informatie: bijkobv.nl
 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.