BouwBeurs nieuws MACO Beschläge BV

BouwBeurs nieuws MACO Beschläge BV

Innovatief in het totale systeem van deurvergrendeling tot scharnier.            

In 2017 was MACO voor de eerste keer te zien op de BouwBeurs. En met succes! Reden genoeg om ook deze BouwBeurs het publiek te laten zien wat MACO in huis heeft. De beurs wordt goed bezocht door een grote variëteit aan mensen in de bouw. Zowel de eindgebruiker als verwerker als de dealer zijn geïnteresseerd in de premium oplossingen van MACO. Ons MACO team laat met trots bestaande producten en innovaties zien. Speciaal voor deze beurs zijn constructies gemaakt waardoor het mogelijk is om de producten te testen en te ervaren. Dat werkt! Letterlijk en figuurlijk.
Het totale assortiment van MACO komt aan bod, tot in het kleinste detail. Van een gemotoriseerde deurvergrendeling tot scharnieren. ‘Het is een goed uitgedachte presentatie van ons totaal pakket voor systeemoplossingen’ , zegt Harold Wisselink, directeur MACO Nederland. Bezoekers stappen samen met onze buitendienst, in de wereld van totaal systemen. Totaal oplossingen voor verschillende behoeftes met zowel mechanische als elektronische componenten.

Elke productgroep laat highlights zien! We geven u er alvast een paar:
RAIL-SYSTEMS
Ons hefschuifbeslag wordt gepresenteerd door middel van twee modellen. Hiermee wordt duidelijk hoe ons hefschuifsysteem is opgebouwd en hoe het zorgt voor comfort en veiligheid. De koudebrug wordt overwonnen en dit is goed zichtbaar gemaakt. Het MACO hefschuifsysteem wordt moeiteloos geïntegreerd in een huis en daarmee geniet men van maximaal comfort tot wel 600 Pascal (!) en een geluidwerend tot 37dB. Wij laten het u graag zien dus vraag onze collega’s en krijg verdere uitleg over bijvoorbeeld de dichtingsrails die voor een optimale thermische scheiding zorgen.

MULTI
De volledig ingerichte ramen met beslag incl. een bewakingssysteem en TRICOAT-PLUS laten de veelzijdigheid van MACO MULTI zien. De ramen op de BouwBeurs laten een totaal concept zien. Het MACO MULTI beslag is uitgevoerd met een ventilatieschaar, verdekte Multi Power scharnieren en de mTRONIC. Woongemak wordt hier in beslag weergegeven. Wilt u weten hoe u dit beslag SKG3 certificeert, bespreek het met ons MACO team.

PROTECT, PRODOOR & openDoor
Een deur omvat verschillende functies zoals afsluiting, toegang en bescherming tegen weersinvloeden. Onze meerpuntsvergrendelingen, toegangsbeheersystemen en garnituren zijn synergetisch op elkaar afgesteld zodat de functies waaraan een deur moet voldoen, optimaal werken. Op de beurs zijn de deuroplossingen, zo gepresenteerd dat bezoekers het totaal assortiment kunnen ervaren. De opstellingen bieden de gelegenheid om een ‘real life’ situatie uit te proberen.

Nieuwe sloten
De nieuwe sloten, A-TS en M-TS, zorgen voor een extra hoge aantrekkingskracht. De sloten nodigen uit om uit te proberen want een slot dat na vergrendeld kan worden en  automatisch sluit, vraagt om een handdruk. Of ervaar hoe snel en stil het MACO  gemotoriseerd slot werkt. De deuren zijn uitgevoerd met o.a. RVS deurgrepen en toegang verlening systemen van PRODOOR. Daarmee weet wat u in huis krijgt en houdt u dat wat u wilt, buiten de deur.

Alles aanwezig op de beurs
Van dorpels tot aan het luikbeslag alles is op de beurs aanwezig maar ook kunt u zich laten informeren over onze digitale ontwikkelingen zoals Datamanagement, VMI of EDI.
Wij heten u van harte welkom op de BouwBeurs Stand 10HS08 maar natuurlijk ook daarna!

Persbericht.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.