BUVA hardglas ramen bij groot onderhoud in Dronten

BUVA hardglas ramen bij groot onderhoud in Dronten

In opdracht van Oost Flevoland Woondiensten uit Dronten wordt groot onderhoud uitgevoerd aan 137 chaletwoningen in de Wijk De Werf in Dronten. De doelstelling van de opdrachtgever is om de architectuur van de karakteristieke woningen te behouden, maar het leefklimaat aan te passen aan de normen van deze tijd met een energielabel A.

Voor de uitzetramen is gekozen voor onderhoudsvrije BUVA hardglas ramen. Door de smalle omkadering is de daglichttoetreding maximaal. De ramen zijn uitgevoerd in HR++ glas en geplaatst door schildersbedrijf K.J. Coenen & zn. uit Urk. Hoofdaannemer Mateboer Bouw B.V. heeft in samenwerking met architect ir. L. Hamerpagt van Van den Berg  architecten IJsselmuiden een plan van aanpak opgesteld. Een zorgvuldige voorbereiding van de bouwkundige aanpassingen en duidelijke communicatie met de bewoners waren cruciaal.

Weekamp RDC heeft de voor- en achterdeuren vervangen.  Er is gekozen voor een 54 mm TriComfort voordeur voorzien van BUVA hang- en sluitwerk (Ergo-Nomic meerpuntssluiting en BUVA briefplaten en binnenborstels). De deuren hebben een hoge isolatiewaarde, voldoen aan alle veiligheidsnormen en zijn in duurzame FSC materialen uitgevoerd. Het project wordt eind 2015 afgerond.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief