Carel Frumau naar HMB profit locks & tools

Carel Frumau naar HMB profit locks & tools

Familiebedrijf HMB profit locks & tools (HMB) in IJsselstein, heeft haar team versterkt met Carel Frumau als commercieel manager. 

Frumau is bekend in de hang- en sluitwerk branche en gaat zich vanaf 1 oktober 2019 volledig focussen op het verstevigen van de marktpositie van HMB.

Adjunct directeur Femke Oudshoorn is erg blij met de versterking van haar team: "Met zijn ambitieuze, positieve en enthousiaste instelling past Carel uitstekend binnen het HMB-team. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat hij een positieve bijdrage gaat leveren aan het commerciële beleid en de toekomst van ons bedrijf, dankzij zijn ruime ervaring in de hang- en sluitwerk branche, strategisch inzicht, creativiteit en klantgerichtheid.”
Frumau: “HMB is een bedrijf dat qua cultuur, klantgerichtheid en innovatieve slagkracht, volledig aansluit op “waar ik voor sta”. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Femke en de collega’s van HMB, de klanten optimaal te blijven bedienen en een bijdrage te mogen leveren aan de succesvolle toekomst van dit prachtige familiebedrijf.”

www.hmb.nu 
Tel. +31 (0)30 686 83 30

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

nieuwsbrief