Dé toegangscontrole oplossing voor de thuiszorg.

Dé toegangscontrole oplossing voor de thuiszorg.

Artitec introduceert Bekey, de thuiszorg-sensatie uit Denemarken, in de Benelux. Geen gedoe met sleutels meer; Bekey maakt toegangsbeheer voor de thuiszorg tot kinderspel. Met het cloudbased toegangscontrolesysteem kunnen zorgverleners de dienstverlening aan hun cliënten optimaal regisseren, administreren en beheren.

Het openen en sluiten van deuren bij cliënten gebeurt via de smartphone van het zorgpersoneel. 

Al 31.000 deuren actief
Handige smart apps voor de mobiele telefoon, een sterke en veilige motorcilinder, een slimme deurcontroller en een kinderlijk eenvoudig te bedienen beheersysteem; dat is de basis van het toegangscontrolesysteem Bekey dat Artitec naar Nederland brengt. Het toegangscontrolesysteem heeft zich in de praktijk al lang en breed bewezen. In Denemarken ontwikkeld, wordt Bekey daar al jaren lang toegepast in de thuiszorg en gooit dankzij zijn gebruiksvriendelijke karakter, betrouwbaarheid en prijssteling hoge ogen. Er zijn al meer dan 31.000 deuren actief die jaarlijks 14 miljoen deuropeningen realiseren. Artitec-directeur Maarten Delfortrie: “Wij en onze dealers zijn erg enthiousiast over Bekey, het past uitstekend in onze range van Zorg & Welzijn oplossingen. Bekey is even hoogwaardig, uitgerijpt en betrouwbaar als onze in eigen beheer ontwikkelde producten.”
Artitec heeft Bekey klaargestoomd voor de Nederlandse deuren en sloten; er zijn oplossingen voor  voordeuren, centrale toegangsdeuren en zelfs profieldeuren. En Bekey kan uitstekend overweg met insteeksloten, meerpuntssluitingen, comfortsloten, oplegsloten en elektrische sluitplaten. 

Gebruiksvriendelijk & efficiënt
Het toegangscontrolesysteem voor de thuiszorg is niet alleen robuust en betrouwbaar, maar ook uitzonderlijk gebruiksvriendelijk en efficiënt. Maarten Delfortrie: “De gebruikersapp bijvoorbeeld kent slechts één knop, en de onvermijdelijke mutaties in het beheersysteem zijn supersimpel te verwerken. De monteurs worden via een eigen monteurs-app aangestuurd in plaats van via aparte emails of telefoontjes.” 

Cloudbased beheer ‘Netkey’
De toegangscontrole bij cliënten wordt in Bekey centraal geregisseerd – met behulp van het  cloudbased Netkey beheersysteem. Maarten Delfortrie: “Dit is het hart van Bekey. Met deze interface stuurt een zorgverlener centraal de toegang tot de deuren van de cliënten aan; men kan de digitale sleutels van medewerkers toewijzen en verwijderen, en 'time slots' instellen als een sleutel alleen gedurende een specifieke tijd actief moet zijn. Daarnaast kan een zorgverlener met Netkey precies zien wie, wanneer en waar toegang heeft gehad tot een locatie.” 
Artitec Bekey is nieuw voor de Benelux, maar er is volgens Maarten Delfortrie al veel interesse in deze toegangscontrole-oplossing voor de thuiszorg. In Nederland lopen al diverse pilots.
 

Meer informatie: www.bekey-zorgslot.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.