Deur dichttrekken is altijd op slot!

Deur dichttrekken is altijd op slot!

Hét zelfsluitende veiligheidsslot Nemef 4100 plus

Nemef brengt een nieuw SKG**® veiligheidsslot op de markt dat de voordeur automatisch op slot draait.

Door een slimme zelfvergrendeling valt de nachtschoot direct in het slot en hoef je de deur nooit meer met de sleutel op slot te draaien. 

Inbraakveilig
Het Nemef 4100 plus veiligheidsslot is geschikt voor alle houten deuren die als voordeur dienen. Het slot is verkrijgbaar in een blokschoot of haakschoot uitvoering. Een haakschoot biedt extra veiligheid omdat er geen wig te drijven is tussen de deur en het kozijn. Het slot is SKG**® gecertificeerd en voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Doordat de deur automatisch op slot gaat, is het vanaf de buitenzijde niet mogelijk om de deur open te flipperen met een pasje.

EasyExit functie 
Uiteraard heeft Nemef ook over de vluchtveiligheid nagedacht. Mocht er brand of paniek uitbreken, dan moet je snel naar buiten kunnen. Kostbare tijd gaat verloren indien je de voordeur dan nog met de sleutel moet openen. Met de EasyExit functie kan de deur van binnenuit eenvoudig geopend worden door de deurkruk naar beneden te drukken. De deur opent dan direct.

Eenvoudige montage
Nemef 4100 plus is uitwisselbaar met veel toegepaste veiligheidssloten, zoals Nemef 1279, 4109 en 4119. Het slot is eenvoudig zelf te monteren zonder dat hier moeilijk boor- of freeswerk aan te pas hoeft te komen. Het bestaande deurbeslag en de cilinder in de deur kunnen behouden blijven. 
 

Voor meer informatie:
ASSA ABLOY Nederland B.V. 
T 088 639 46 00
E info@assaabloy.nl

Klik op de foto boven voor een totaalbeeld.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.