Duco : roosteroplossingen voor een optimaal binnenklimaat verder geperfectioneerd

Duco : roosteroplossingen voor een optimaal binnenklimaat verder geperfectioneerd

Tijdens Polyclose kunnen bezoekers bij Duco onder meer kennismaken met de bestaande en vooral met de nieuwe uitvoeringen binnen zijn gamma Top-roosters.

Zo heeft de binnenklimaatspecialist uit Veurne zijn DucoTop 60 ZR grondig vernieuwd en verder geperfectioneerd, zodat het nu nog betere prestaties kan voorleggen. Duco zet die aanpassingen in de schijnwerpers via de campagne 'Stay Top of mind.'

Met de DucoTop 60 ZR -al dan niet met extra akoestische demping (AK+)- biedt Duco een ventilatierooster met variabele diepte (68-188 mm) aan, dat zich achter slag op elk raamprofiel integreert. Dat komt in de praktijk neer op een zo goed als onzichtbare plaatsing. Dit type rooster is ook verkrijgbaar in een elektronisch gestuurde variant op basis van CO2-meting (TronicTop 60) en zelfs met een interne voorverwarmingsstrip voor een ultiem comfort (ClimaTop 60).

Daarnaast onderging de DucoTop 60 ZR een grondige update. Zo is dit ventilatierooster niet alleen optioneel verkrijgbaar met buitenkap voor toepassing in (kust)gebieden die sterk onderhevig zijn aan wind en water. Het is voortaan ook uitgerust met een rubberstrook aan het klepeindstuk. Dit zorgt voor een betere lucht- en waterdichtheid bij de blowerdoortest die is uitgegroeid tot standaardtest bij nieuwbouwprojecten.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief