Eigentijds design voor nieuwe deurdrangerserie van Intersteel

Eigentijds design voor nieuwe deurdrangerserie van Intersteel

Intersteel komt op de markt met een nieuwe serie deurdrangers die volledig voldoet aan de hedendaagse vraag naar design en techniek. De serie biedt naast vele mogelijkheden op technisch vlak ook een passende uitvoering voor elk interieur.

Toepassing in utiliteits- en woningbouw
Deurdrangers zijn er in vele soorten en maten. De nieuwe deurdrangerserie van Intersteel biedt zowel een standaard als soft-line uitvoering. Deze laatste bevat een afdekkap naar keuze in roestvast staal en roestvast staal gepolijst. Afhankelijk van het model zijn er veel technische mogelijkheden waaronder instelbare sluitkracht, sluitvertraging en openings- of blokkeerdemping. Tevens bestaat er een CAM-uitvoering -een speciale nokkenas techniek- waardoor een geringe openingsweerstand is te realiseren. Ideaal voor bijvoorbeeld openbare toegangen en verzorgingstehuizen. Maar ook voor woningen zijn er deurdrangers ontworpen die geschikt zijn voor tussendeuren, garage-/schuurdeuren en bijvoorbeeld achterdeuren.

Verschillende armen
De deurdrangers zijn uitgerust met een schaar- of glijarm. Er is zelfs een uitvoering met glijarm voor onzichtbare montage. Alle modellen zijn uiterst compact en voldoen volledig aan de Europese regelgeving. Ronald Taling, commercieel directeur van Intersteel: “Details zijn bepalend voor de uitstraling van het interieur. Ook deurdrangers maken daar onderdeel van uit. Met deze technisch hoogstaande en uitgebreide nieuwe designcollectie kun je één lijn creëren. Zo creëer je met net dat beetje extra aandacht een bijzondere finishing touch.”

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.