Ervaar VELUX virtual reality op Beurs Eigen Huis

Ervaar VELUX virtual reality op Beurs Eigen Huis

Op de Beurs Eigen Huis, van 4 t/m 6 maart in de Jaarbeurs te Utrecht, is op de VELUX stand een unieke virtual reality ervaring te beleven. Dankzij de nieuwste technologieën is het mogelijk om al op de beurstand te ervaren wat thuis het effect is van VELUX daglichtoplossingen.

Waan je in een volledig digitale ruimte
Betreed op de beursstand van VELUX Nederland een oude zolder vol potentie en krijg dankzij een Oculus Rift een blik in de toekomst. Wissel tussen verschillende VELUX producten en ontdek wat daglicht en frisse lucht met de zolder doet.

"We hebben gezocht naar een manier waarop we op innovatieve wijze duidelijk kunnen maken wat voor impact onze daglichtoplossingen hebben op ruimtes vol potentie, zoals een ongebruikte zolder. Virtual reality leent zich daar uitstekend voor, omdat je hiermee direct kunt ervaren welke mogelijkheden er zijn om hier een prachtige en functionele slaap-, kinder- of werkkamer van te maken," vertelt Michel Sombroek, algemeen directeur van VELUX Nederland.

Wij nodigen u van harte uit om de virtual reality ervaring persoonlijk mee te beleven op de stand van VELUX Nederland standnummer: C2.01

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief