EVVA versterkt het vakgebied Digital Services

EVVA versterkt het vakgebied Digital Services

EVVA wil de digitalisering verder forceren en heeft daarvoor het vakgebied Digital Services in het leven geroepen. 

Executive Vice President / CDO van dit nieuwe vakgebied is vanaf september vorig jaar DI Gunther Glawar.

De 46-jarige Oostenrijker begon na zijn succesvol afgeronde studie wiskunde-economie aan de TU Graz zijn loopbaan in de bedrijfstakken Logistiek en IT bij KNAPP AG. Na drie jaar stapte de ingenieur over naar Magna Steyr in het vakgebied Process-Consulting. Gedurende een periode van negen jaar kon hij zijn knowhow in IT & Digital verder ontwikkelen. Voor zijn overstap naar EVVA was Gunther Glawar bij de Hirtenberger Gruppe verantwoordelijk voor IT en Digitalisering. Dat maakte hem de ideale kandidaat voor de positie Digital Services bij EVVA.

"Ik verheug me erop het digitale offensief van een bijna 100 jaar succesvol traditioneel familiebedrijf mede vorm te mogen geven. Uitgerekend op het punt van de beveiligingstechnologie biedt de digitalisering veel kansen voor de innovatieve ambities van EVVA. Het zwaartepunt van mijn werk zal erop liggen deze kansen voor de klant verder te ontwikkelen. Maar ook bedrijfsinterne processen kunnen we via Digital Services continu optimaliseren," beschrijft Gunther Glawar zijn nieuwe activiteiten.

"Ons succes als betrouwbare partner berust er uiteindelijk op dat wij in ons hele bestaan als bedrijf voortdurend patenten ontwikkelen en klantgerichte innovatie stimuleren. Daarom willen wij optimaal gebruikmaken van de kansen en mogelijkheden van de digitalisering voor ons bedrijf en onze klanten. Het verheugt ons dat wij deze functie met veel verantwoording kunnen bekleden met een gerenommeerde expert als Gunther Glawar", onderbouwt Stefan Ehrlich-Adám, CEO van de EVVA-groep, de benoeming van Gunther Glawar tot Hoofd Digital Services.

Fotobijschrift: Gunther Glawar (46) is het nieuwe Hoofd Digital Services van EVVA Sicherheitstechnologie GmbH
©EVVA 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.