Geslaagde Veilig Wonen Dag 2022

Geslaagde Veilig Wonen Dag 2022

De Veilig Wonen Dag op woensdag 29 juni stond in teken van woninginbraakpreventie.

Met ruim 230 deelnemers was het een groot succes. De dag bestond uit een divers programma van workshops en presentaties tot toneelscènes waarin een inbraak gepleegd werd. Met als kers op de taart, de uitreiking van vier Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) prijzen door Ellie Lust en Sybren van der Velden Walda.

Beste PKVW-bedrijf zonder personeel 2022 verkozen Rick Baan van Locktight
Beste PKVW-bedrijf met personeel wint Securiteit 

Beste bouwproject met PKVW-certificaat 2022
Woningcorporatie Servatius in Maastricht e.o. heeft het Politiekeurmerk tot standaard gemaakt in zowel bestaande bouw als nieuwbouw. 

In de voorbereiding bezocht de jury 3 genomineerde projecten in Veenendaal, Maastricht en Rotterdam. Tijdens die bezoeken namen de juryleden kennis van het beleid, de impact en de uitvoering van de projecten. De jury feliciteert Servatius en
adviesbureau Securikoers die Servatius hierin begeleidt, met hun prijs. De jury hoopt dat dit beleid wordt gecontinueerd én een stimulans is voor andere corporaties in Limburg om deze werkwijze over te nemen. 

Meest innovatieve inbraakwerende product 2022
Het unieke van de Exceptor® kierstandhouder van Dulimex is dat hij in de vloer wordt aangebracht vlak achter de voordeur. Daarmee is hij de eerste in zijn soort die met de voet bediend kan worden. Andere kierstandhouders worden op de deurpost geplaatst. Met een kierstandhouder kun je de deur zover opendoen dat je kunt zien wie er voor de deur staat. Degene die buiten staat, kan de deur niet verder openen en ongewenst binnenkomen. De Exceptor® kierstandhouder van Dulimex kan in principe bij iedere voordeur toegepast worden in de strijd tegen woninginbraken én woningovervallen.

Bekijk de websites van de winnaars:

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.