HAUTAU op de Polyclose 2016

HAUTAU op de Polyclose 2016

Comfort boven alles 

De ontwikkeling van innovatieve producten ziet HAUTAU als een plicht, waarbij tegelijkertijd de duurzaamheid en rendabiliteit van die producten in de gaten wordt gehouden. Maar voor de Duitse fabrikant van raam- en deurbeslagen staat de gebruiker altijd op de voorgrond. Comfort boven alles, aldus het beursmotto dit jaar in Gent. Alles wat geschoven en geopend wordt, elke interactie met een raam- of gevelelement ademt comfort.

HAUTAU gebouwautomatisering: Oplossingen voor liefhebbers van comfort en functionaliteit
HAUTAU gebouwautomatisering in combinatie met een filigrane gevel, dat wordt de bezoekers aangeboden. Uiteenlopende aandrijftechnologieën in realistische inbouwsituaties tonen aan dat comfortabele en intelligente openingsstechnieken mogelijk zijn. Ze overtuigen allemaal door een compacte constructie, een geluidsarme werking, krachtige oplossingen en intelligente instelmogelijkheden. De innovatieve technologie die we al kennen van de PRIMAT kompakt 195, wordt nu ook in ketting- en sluitaandrijvingen gebruikt. Deze nieuwe techniek maakt, in combinatie met een WLAN-aansluiting, de draadloze configuratie en besturing mogelijk. Met het nieuwe Config-Tool kunnen verschillende parameters zoals openingsstanden of snelheid op elk gewenst moment worden aangepast. Het Config-Tool is gratis en kan via de WLAN-verbinding gewoon en intuïtief op tablet of smartphone worden gebruikt.    

Het hef-schuif-beslag  HAUTAU ATRIUM® HS slim.
Grote elementen, veel glas en een smal profiel voor lichtovergoten ruimtes; een antwoord op al uw designwensen.  De trend van steeds grotere elementen voor veel licht en een groot scala aan designmogelijkheden zet zich door. Planners en architecten willen smalle profielen en veel glas. HAUTAU-beslagen voor hef-schuif-oplossingen zetten vleugelgewichten tot 400 kg in beweging bij een slank profiel. De beslagen bieden absolute voordelen bij het vormgeven van de gevel. Planners en systeemwerkers in de metaalbouw geven de voorkeur aan precieze techniek voor smalle profielen die niet onder mag doen aan de techniek voor standaardprofielen. Bij houten elementen is vaak een beglazing tot de drempel de grootste wens. Hier is een lage bouwhoogte van de vleugel van belang voor het behoud van de algehele beeld.

Het nieuwe hef-schuifbeslag HS slim levert de exacte techniek en beweegt zware elementen met smalle profielen tot 250 kg of in tandemuitvoering zelfs tot 400 kg makkelijk en nauwkeurig. De nieuwe pendeltechniek zorgt ondanks de smallere loopwerken voor een absoluut rustige loop. Het pendelend gelagerde loopwerk vereffent de zwaartepuntbelasting en zorgt voor een comfortabele, duurzame en veilige schuifbeweging. De ATRIUM HS slim biedt voor verschillende gewichtseisen een exact passende beslagoplossing. Net als alle producten van HAUTAU onderscheidt ook dit beslag zich door kwaliteit en comfort. Bij de verwerking en later tijdens het gebruik.

In hal 1 op stand 1260 presenteert HAUTAU in GENT op een compleet gemoderniseerde stand de nieuwste snufjes. Het HAUTAU-team en onze vertegenwoordiging Hoberg SA zorgen voor rondom advies.

Meer informatie vindt u op www.HAUTAU.de

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief