Importeur Mauriks Solutions zoekt partners

Importeur Mauriks Solutions zoekt partners

Innovatieve deurautomaten van Face

Mauriks Solutions uit Den Bosch is sinds begin dit jaar importeur van de Italiaanse Face “Innovative Automation” draai- en schuifdeur automatisatiesystemen.  Directeur Carlos Mauriks noemt de automatische deurensystemen met hun innovatieve brushless motoren hoogstaand, goed doordacht en onderscheidend: “Niet voor niets won Face de Innovation Prize 2018 tijdens de R+T vakbeurs in Stuttgart. De inzet van nieuwe technologie zoals de stille en zuinige brushless motoren levert in deze systemen een energiebesparing op van meer dan 50 procent, een essentiële toegevoegde waarde voor de Nederlandse markt.” Het handelshuis uit ’s-Hertogenbosch zoekt in Nederland partners die met de Face producten willen werken, op gebied van verkoop, installatie en service.

Bij die partners denkt Carlos Mauriks aan deurbedrijven gespecialiseerd in deurautomatisering van schuif- en draaideuren, aan zzp’ers en aan het midden- en kleinbedrijf: “Wij zijn importeur van de Face toegangssystemen, omdat wij als marktleider op het gebied van automatisering van deuren, poorten en hekwerken altijd op zoek zijn naar producten op A-niveau. Face levert dergelijke kwaliteitsproducten. Voor deze nieuwe deurautomaten in ons assortiment zijn we op zoek naar goede partners die deze innovatieve producten willen inzetten binnen hun netwerk.”
Mauriks Solutions is een handelsonderneming die behalve poort- en deurautomatisering onder andere ook hang- en sluitwerk levert en onderdelen en accessoires voor hekwerken, parkeertechniek en toegangscontrole. Carlos Mauriks: “Wij bestaan sinds 1973 en leveren onze klanten en partners behalve hoogstaande producten ook toegevoegde waarde met een kenniscentrum waar we trainen en opleiden – vaak samen met de  leverancier. Daarnaast hebben wij onze eigen serviceafdeling.”

Partners die meedenken
Voor de Face toegangssystemen zoekt Mauriks Solutions partners die ook willen meedenken over het innoveren van deze producten, bijvoorbeeld om ze verder toe te snijden op de Nederlandse markt. Mauriks: “Dan hebben we het over vernieuwingen op het gebied van extra functies of veiligheid. Face ontwikkelt momenteel zelf een app die het beheer en onderhoud aan de toegangssystemen organiseert. Hiermee kun je zowel aan de deur als op afstand met je telefoon de deur uitlezen, controleren en aanpassen. Face brengt de app eind dit jaar op de markt. Dan kunnen de toegangssystemen ook worden geïntegreerd in het bestaande gebouwbeheer van een pand.”

Energiereductie
De draai- en schuifdeur automatisatiesystemen van Face zijn ontwikkeld door voormalige engineers/medewerkers van DITEC/Entrematic. Carlos Mauriks: “Zij zijn gestart met Face, een nieuw bedrijf met een mix van experts op gebied van deurautomatisering en specialisten met een achtergrond in moderne technologie. Face is een open en vooruitstrevend bedrijf, compact, klein maar effectief.”
Het Italiaanse bedrijf ontwikkelde hoogstaande, goed doordachte en onderscheidende deurautomation-systemen, waarvoor het op de R+T vakbeurs in Stuttgart van afgelopen februari beloond werd met de Innovation Prize 2018. Mauriks: “Het bedrijf kreeg deze prestigieuze prijs voor de energiereductie die zij realiseren dankzij de inzet van de nieuwste technologie voor deurautomaten, zoals onder andere de brushless motoren.” De toegangssystemen van Face besparen 54 procent energie ten opzichte van reguliere systemen. Mauriks: "Dat is een essentiële toegevoegde waarde voor de Nederlandse markt, zeker in het huidige politieke klimaat, waarin van ons verlangd wordt dat we minder energie gebruiken in verband met CO2-uitstoot."

Airport Rotterdam
Face is een van de weinige bedrijven die in zijn geautomatiseerde schuif- en draaideuren borstelloze motoren toepast. Op die energiezuinige en stille motoren biedt het bedrijf vijf jaar garantie. Mauriks: “Alle motoren zijn TÜV-gekeurd. Face kan alle gewenste motoren leveren, ook voor bijvoorbeeld driedubbele schuifdeuren. Optioneel levert Face ook de profielen. Je hebt als klant dus de mogelijkheid om te kiezen: enkel de automatisering of het systeem inclusief profielen.”
Mauriks Solutions realiseerde in Nederland al diverse projecten met Face toegangssystemen, waaronder 11 dubbele draaideurmotoren op Airport Rotterdam.

De brushless motoren van Face zijn te bezichtigen en uit te proberen in het Kenniscentrum van Mauriks Solutions aan de Australiëlaan 10 in ’s-Hertogenbosch. Kijk voor meer informatie over Face op maurikssolutions.com of bel 073-646 11 00.

–––––––––––––––––––––––––

Deurautomaten van Face
• Meer dan 50% energiebesparing door brushless motoren
• Geruisloos bewegende deur
• Eenvoudige installatie dankzij modulaire opbouw
• Standaard voorprogrammering voor effectieve ingebruikname
• SD-kaart voor eenvoudig beheer van besturingsinstellingen
• Data eenvoudig uitleesbaar
• Vijf jaar garantie op de brushless motoren
• Face toegangscontrole app d.m.v. NFC

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.