Intersteel introduceert slot op basis van magnetisme

Intersteel introduceert slot op basis van magnetisme

Een magneetslot op de deur verfraait niet alleen uw interieur, het maakt uw huis ook stiller en zelfs veiliger.

Doordat er bij een geopende deur met een magneetslot geen dagschoot uitsteekt, kunt u daar ook niet achter blijven haken. Bovendien oogt het mooi strak. Uw deuren sluiten geruisloos en beschadigingen aan het kozijn worden voorkomen, dit in tegenstelling tot een standaard insteekslot. Intersteel brengt een drietal magnetische sloten op de markt om de esthetiek van de deuren in uw woning te vergroten.

Magnetisme
Het slot werkt op basis van magnetisme. Bij het sluiten van de deur wordt de dagschoot door magneten uitgetrokken waardoor de deur vergrendelt. De deur wordt gewoon met de deurkruk geopend, maar wanneer hij geopend is, steekt de dagschoot niet meer uit. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, u voorkomt hiermee ook beschadigingen aan het kozijn of dat u er onverhoopt achter blijft haken. Daarnaast zorgt een magneetslot voor het geruisloos sluiten van de deur. 

Drie varianten
De Intersteel magneetsloten zijn verkrijgbaar in drie varianten: een loopslot, een klavier dag- en nachtslot en een badkamer-/toiletslot. Bij het laatste wordt de dagschoot geblokkeerd, waardoor een nachtschoot niet nodig is. Ze worden inclusief sluitplaat en roestvast stalen voorplaat geleverd. Het magneetslot kan snel en eenvoudig gemonteerd worden. U gebruikt namelijk dezelfde inbouw- en freesmaten als voor een standaard woningbouwslot. Wanneer de deur gesloten is, ziet u geen sluitplaat. Bovendien is slechts geringe eindslagkracht nodig bij gebruik van een deurdranger. Op ieder slot zit een functionaliteitgarantie van tien jaar. 

Het magneetslot is verkrijgbaar in drie varianten:
•    0094.954511 Woningbouw magneet loopslot   
     Doornmaat 50 mm. Incl. sluitplaat              

•    0094.954565 Woningbouw magneet Badkamer-/toiletslot WC 63/8
     Doornmaat 50 mm. Incl. sluitplaat             

•    0094.954524 Woningbouw magneet klavier dag- en nachtslot SL 56, voorplaat RVS
     Doornmaat 50mm. Incl. sluitplaat                 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.