Intersteel maakt barndoor voor iedereen mogelijk

Intersteel maakt barndoor voor iedereen mogelijk

Met het nieuwe schuifdeursysteem van Intersteel is de trendy barndoor nu voor iedereen binnen handbereik. 

We willen allemaal een ruim opgezet huis, maar liefst ook afsluitbare kamers. Schuifdeursystemen maken dat mogelijk. Met het nieuwe schuifdeursysteem van Intersteel is de trendy barndoor nu voor iedereen binnen handbereik. Van een zelf uitgekozen deur maak je probleemloos een schuifdeur die past in elk  interieur: van robuust, industrieel tot romantisch of klassiek.

Ruimtebesparend
We zien steeds meer woningen, zoals studio’s, waarin de hele leefruimte één groot vertrek is en kleine hoekjes, voor bijvoorbeeld een wasmachine, niet af te sluiten zijn. In de praktijk is al die ruimte prachtig, maar blijkt zij niet altijd even praktisch. Zo maakt de wasmachine soms net even te veel herrie tijdens een avondje gezellig op de bank.
De barndoor, een hippe vorm van de traditionele schuifdeur, biedt een mooie oplossing voor dit probleem. Een deur die de ruimte opdeelt, maar zelf geen plek inneemt. Maak bijvoorbeeld een ruimtebesparende deur voor een kamer of gebruik schuifdeuren om een inbouwkast af te schermen.

Geschikt voor elke interieur
Intersteel brengt daartoe nu een schuifdeursysteem op de markt. Met de matzwarte poedercoating is de uitstraling geschikt voor elk interieur. De set bevat alle benodigdheden om van een zelf uitgekozen deur een schuifdeur te maken. Doordat je de zelf je deur kiest, kun je iedere stijl doorvoeren in je woning.
Met een maximum draagkracht van 100 kilo mag dat geen probleem zijn. De rails zijn 2 meter breed, zodat er een deur van ongeveer 1 meter aan gehangen kan worden. Bovendien zijn er uitbreidingssets te koop, waardoor de deur over elke gewenste lengte kan schuiven. Met behulp van deze sets kunnen ook meerdere deuren aan de rails worden gehangen.

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.