Introductie KaiCombi Concept door Kegro Deuren.

Introductie KaiCombi Concept door Kegro Deuren.

Vanaf nu is een gezond huwelijk tussen kunststof kozijn en een houtachtige woningentree deur mogelijk.

Wél de warme natuurlijke uitstraling van een houtachtige kwaliteitsdeur mét bijbehorende ontwerpvrijheid, maar heb je te maken met een kunststof kozijn?
Door een unieke combinatie van het gebruikte materiaal, hang en sluitwerk, dichtingen en onderdorpel profiel is er eindelijk een gezond huwelijk tussen kunststof kozijn en een houtachtige woningentree deur mogelijk. 
 
Het KaiCombi concept is tot stand gekomen door intensief marktonderzoek en samenwerking met toonaangevende bedrijven in de kunststofverwerkende industrie. Kegro Deuren heeft na een gedegen ontwikkeltraject gekozen voor een speciaal ontwikkelde vlakke KegaPro Excellent buitendeur welke toegepast kan worden in een kunststof kozijnprofiel systeem. De KegaPro buitendeur heeft een raamwerk van hout met isolerende PU-kern vulling. Op beide zijden is een sandwichconstructie verlijmd van watervast exterieur HDF met een Tricoya dekplaat en een aluminium kern. Afhankelijk van het model worden de deuren voorzien van isolerende beglazing. De deur wordt industrieel voor- of afgelakt in een RAL- of NCS-kleur naar keuze.  
 
Het KaiCombi concept ontzorgt de kunststofverwerker van alle prestatie indicatoren in de CE D.o.P. (Declaration of Performance) naar NEN-EN 14351-1. De inbraakwering klasse 2, luchtdichtheid, waterdichtheid, functionaliteit, sluitkrachten én duurzaamheid zijn door Kegro Deuren aangetoond. We kunnen volledig aan de wensen van de consument, architect en verwerker voldoen met een grenzeloze designvrijheid in modellen. 
 
Waarom de Kegro oplossing?
Het concept biedt antwoord op de marktvraag
Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding
Ongeëvenaarde stabiliteit
Zeer hoge thermische isolatie
Esthetisch veel mooier dan de traditionele oplossing
Prachtig assortiment deurmodellen, technisch ontwikkeld voor de Kunststof Industrie. Stap 2 is de Aluminium Industrie
Onderhoudsarm top coatingsysteem met een zeer lange levensduur, naar Sikkens Long Life
Designvrijheid voor de architect 
Meer informatie:
KaiCombi Concept: https://kegro.nl/kaicombi/ 
KAI (Kegro All Inclusive): https://kegro.nl/kegro-all-inclusive/ 
 
Het KaiCombi concept is leverbaar van mei 2019.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.