IVANA Easy: schaalbaar en SKG ®*** gecertificeerd

IVANA Easy: schaalbaar en SKG ®*** gecertificeerd

Snel, simpel en makkelijk: met Ivana Easy is toegangsbeheer kinderspel.

Of het nu gaat om individuele gebruikers of organisaties –  met Ivana Easy kan men met de eigen smartphone probleemloos deuren openen en sluiten. Wim Scheepers, projectmanager bij Polvo, distributeur van het nieuwe toegangsbeheersysteem: “Ivana Easy is een compleet pakket aan oplossingen, met producten die specifiek ontwikkeld zijn voor en door de Nederlandse markt.”

Ivana Easy is een nieuw toegangsbeheersysteem voor het openen en sluiten van deuren. Het systeem bestaat uit een batterij gevoede motorcilinder een universele deurcontroller een elektro-mechanisch oplegslot en een communicatiemodule. Het systeem is toepasbaar in vele segmenten, maar start in drie doelgroepen: de thuiszorg, mensen die langer zelfstandig thuis wonen en mensen die kiezen voor extra wooncomfort. 
De Ivana Easy motorcilinder is SKG®*** gecertificeerd. Wim Scheepers: “Dus niet alleen de cilinder, maar het complete product! Ivana Easy is op maat ontwikkeld voor de hoge kwaliteitseisen die gelden op de Nederlandse markt. Basis van het systeem is de batterij gevoede Ivana Easy motorcilinder met een SKG®*** cilinder, inclusief kerntrekbeveiliging. Daarmee voldoet Ivana Easy aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen.”

Bediening per smartphone
Bediend wordt de Ivana Easy met een gebruiksvriendelijke (gratis) app en op basis van Bluetooth Low Energy. De app heeft een ‘Open’ en een ‘Sluiten’ knop voor alle deuren die binnen het bereik van de smartphone zijn en waarvoor de gebruiker een digitale sleutel heeft. Wim Scheepers: “En bij ons kun je een deur ook openen en sluiten als je geen datatoegang of dekking op je smartphone hebt, kortom gewoon easy!”
Optioneel is er een Ivana Easy afstandsbediening verkrijgbaar met 3 vrij te programmeren knoppen. 

Beheer via Mijn Ivana Easy
Het beheer van Ivana Easy gebeurt via een eigen beheerplatform. Wim Scheepers: “Iedere eigenaar van een Ivana Easy-slot registreert zich met een eigen account op mijnivanaeasy.eu. Hier kan men per e-mail digitale sleutels uitgeven. De ontvanger van zo’n sleutel kan in een handomdraai de app downloaden en ontvangt een unieke sleutelcode, uiteraard encrypted en volgens de hoogste veiligheidsnormen. Dan is het systeem klaar voor gebruik.”
Per slot heeft een gebruiker standaard vijf digitale sleutels – en dus toegang met vijf verschillende smartphones. Extra digitale sleutels zijn snel en eenvoudig na te bestellen en kunnen direct worden geactiveerd. Standaard worden ook drie mechanische sleutels meegeleverd, voor gebruikers die hechten aan het vertrouwde ‘sleutelgevoel’.

Eén systeem, meerdere toepassingen
Groot voordeel van Ivana Easy: het toegangsbeheersysteem is schaalbaar. Wim Scheepers: “De kracht van Ivana Easy is dat het inzetbaar is voor privépersonen, maar ook voor organisaties – ook als er allemaal verschillende partijen gebruik willen maken van één deur. Ivana Easy groeit flexibel mee met de eisen en wensen van de gebruikers.”
Als voorbeeld noemt Wim Scheepers de thuiszorg: “Bij thuiszorgorganisaties kun je nooit met zekerheid zeggen welke medewerker bij iemand op huisbezoek komt. Je kunt daarom als eigenaar van de deur de sleutel uitreiken aan de organisatie, in plaats van aan één specifiek persoon. De thuiszorgorganisatie ontvangt in zo’n geval de sleutel in haar eigen beheerplatform, beschikbaar voor een hele groep medewerkers. Deze groep medewerkers hebben dan toegang tot die deur. En de organisatie kan altijd zien wie wanneer de sleutel heeft gebruikt: op het beheerplatform is de geschiedenis van de deur te zien en kunnen sleutels ook weer ingenomen worden.”

Ook voor centrale toegangsdeuren
Bij het Ivana Easy systeem hoort ook een universele deurcontroller. Wim Scheepers: “Daarmee kan Ivana Easy worden ingezet voor elektronisch toegangsbeheer van voordeuren in appartementencomplexen, flatgebouwen of portieken. Ook dat gaat met de smartphone en op basis van Bluetooth Low Energy – of desgewenst met een optionele afstandsbediening. De deurcontrollers zijn onder andere ook geschikt voor poorten, hekken en deuren die al een elektrisch slot hebben.”

Communicatiemodule
Om te kunnen communiceren met systemen of componenten van derden is er een Ivana Easy communicatie module. Wim Scheepers: “Hierdoor kunnen we eenvoudig aansluiten bij onder andere domotica systemen.”

Ivana Easy is het huismerk dat door diverse ijzerwarenvakhandels in Nederland gevoerd wordt. Wim Scheepers: “Alle Ivana-leden die het huismerk voeren zijn door en door vertrouwd met de complete oplossing die Ivana Easy biedt én ze zijn uitstekend ingevoerd op het gebied van deuren en hang- en sluitwerk. Wij leveren ook direct aan aannemers, corporaties, zorgverleners en andere instellingen. Dat betekent voor verwerkers en gebruikers: advies en begeleiding op maat en uit eerste hand.”

Meer info: ivanaeasy.eu

Ivana Easy gemotoriseerde europrofielcilinder 
Standaard met SKG*** europrofielcilinder 30/30 mm en 3 sleutels
Eenvoudige montage op bestaande enkel- en meerpuntsvergrendelingen
Cilinder per 5 mm te verlengen en/of gelijksluitend te maken
Met Politiekeurmerk Veilig Wonen
Draaiknop aan binnenzijde is ‘turn and go’

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.