Kunststof kozijnenfabriek GevelNed bestaat 25 jaar

Kunststof kozijnenfabriek GevelNed bestaat 25 jaar

Meer dan genoeg reden om de deuren op 16 en 17 maart te openen 

GevelNed bestaat 25 jaar. Gestart in Hem met de fabricage van kunststof kozijnen en na drie jaar verhuisd naar bedrijventerrein Westfrisia in Zwaag. Omdat de productie bleef groeien is er tot 3 maal toe uitgebreid. En nu is ook het facilitaire bedrijf klaar voor de komende jaren. Verbouwen en verhuizen; het is ons niet vreemd. Meer dan genoeg reden om de deuren op 16 en 17 maart te openen en te laten zien wat er onder ons dak gebeurt.

In 1992 werd er gestart met de fabricage van kunststof kozijnen; dit ontstond door de groeiende vraag vanuit ons moederbedrijf Jan van der Vlugt en Zoon  in Velserbroek. Vanaf de jaren 70 was daar, meegaand in de toenemende vraag naar woningisolatie, veel aandacht voor verkoop en montage van kunststof kozijnen in de particuliere markt. Maar dan wel toegespitst op de specifieke vraag van de klant én de Nederlandse markt. Zelf fabriceren was daarop het antwoord en GevelNed werd geboren.

ColorNed
Een paar jaar later werd de vraag naar kleur en structuur op kozijnen steeds groter; ook nu werd deze vraag omgezet naar actie en werd ColorNed opgericht. Inmiddels worden voor alle kunststofverwerkende bedrijven in Nederland kozijnprofielen met 150 verschillende folies ommanteld.

Select Windows
GevelNed bedient haar klanten via het label Select Windows. Naast kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, wordt er ook een pakket aan marketing en management ondersteunende zaken geleverd. Dit geschiedt op een soft-franchise basis en inmiddels tellen we 15 Select Windows partners verspreid over het land. 

Onder één dak
Tegelijkertijd met het 25-jarig jubileum vindt de heropening van het pand plaats. Sinds dit jaar is ook Select Windows naar ons bedrijf in Zwaag verhuisd, de  hele ‘familie’ is verenigd en dat mag gevierd worden. En dat doen we op 16 en 17 maart a.s. op feestelijke wijze.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.