MACO Benelux op Polyclose 2020

MACO Benelux op Polyclose 2020

Op de beurs Polyclose (15/1-17/1-2020) in Gent is MACO Benelux present met al haar buitendienst medewerkers.

Op de stand staan verschillende real-life situatie opgebouwd, zodat bezoekers maximaal, het totaal systeem van MACO kunnen testen.

Raam
Voor het raambeslag is het goed om op de hoogte te zijn van de positieve eigenschappen op het gebied van ventilatie en montage van het MACO SECUAIR. Ook zullen er al prototypes aanwezig zijn van het MULTI POWER klembaar beslag voor aluminium.

    

MACO MULTI SECUAIR VEILIG VENTILEREN EN MAKKELIJK MONTEREN
Draaivalbeslag met 4 standen incl. ventilatiestand. Een 10mm geopend raam zorgt voor veilige ventilatie en continue luchttoevoer zonder te tochten. Comfortabel ook met slecht weer

 


MACO MULTI POWER  COMBINEER: GEWICHT, VRIJE DOORGANG VENTILATIE & WARMTE-ISOLATIE
MULTI POWER een veelzijdig beslag met een hoge draagkracht (180 kilo!), compacte bouwwijze, kleine vrijmaat, voor asmaat 9 mm en 13 mm, discrete verwerking van draagstang, grote openingswijdte 100ᵒ.

Deur
Een aantal meerpuntsvergrendelingen van de PROTECT serie, zijn voorgeselecteerd om verschillende marktgerichte oplossingen te kunnen laten zien. Zo is er het cilinderbediend half-automatisch deurslot met 3 dagschoten met haken, genaamd de MACO PROTECT Z-TF MF-HO. Dit slot staat voor flexibiliteit, stabiliteit, optimale vormgeving en comfortabele bediening.

 

PERFECTE AUTOMATISCHE VERGRENDELINGSTECHNIEK. EXCELLENT-LINE: MACO PROTECT A-TS  Sterk, soepel, stabiel en licht te bedienen. Met extra opties zoals dagstand, deurbegrenzer en motorisch ontgrendelen. Dit modulaire systeem is eenvoudig naar wens aan te passen: in zowel hoogte (tot 3.100 mm ) als met extra functies.

De PROTECT M-TS krijgt op de Polyclose haar voorpremière, zodat ervaren kan worden dat dit motorische slot, snel en stil functioneert met en optimale sluitkracht. Dat is alleen goed te waarnemen door het te ervaren.
MACO staat voor Design en Creating Innovation en stand 1480 is daarvoor het juiste adres. Een deurvorm naar eigen wens. Dat kan met de nieuwe innovatieve deurvergrendeling van MACO, deze deur met deze nieuwe vergrendelingswijze is aldaar te testen. 

Hefschuif
Wanneer gezocht wordt naar oplossingen op het gebied van hefschuifelementen dan loont het zich de stand te bezoeken. Een in detail uitgewerkte situatie van een hefschuifsysteem wordt op de stand gepresenteerd. De MACO medewerkers vertellen graag hoe 600 Pascal en 37dB met hefschuif gehaald kunnen worden want daarmee wil een eindgebruiker graag geholpen worden.

Smart Home
De MACO medewerkers zullen gedurende de beurs ook verschillende demonstraties geven. Tal van elementen zullen voorzien zijn van smart home oplossingen. MACO staat voor Techniek in Beweging en stand 1480 is het bewijs.


MACO Smart Home voor veiligheid en functie. MACO mTRONIC communiceert met uw systeem  

Informatie:
MACO Beschläge BV
Stikkenweg 60
NL-7021 BN ZELHEM
Tel.: +31 314 659 700
verkoop@maco.eu
www.maco-nl.nl

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.