MACO dichtingen & KOMO

MACO dichtingen & KOMO

MACO biedt synergie met KOMO gecertificeerde dichtingen voor raam-, deur- en hefschuifsystemen aan. 

De kwaliteit van de dichtingen is gebaseerd op hoogwaardige materialen en op het gezamenlijke ontwerp van beslag, profiel en dorpel. Dit optimale samenspel resulteert in de perfecte samenwerking in het element en zorgt voor meer sluitcomfort, ideale afdichting en goede geluidsisolatie. Het presenteert de hoge prestaties van de MACO producten.  

MACO DICHTINGEN
MACO is al meer dan 20 jaar kwaliteitskenner van dichtingen en weet hoe synergie te bereiken is met de juiste afstelling tussen raam, beslag, dorpel en dichting. De mix van goed geselecteerde materialen maken het verschil, deze zorgen ervoor dat de dichting lang zacht en elastisch is. De voorwaardes voor maximaal comfort en gebruikersgemak. Door de hoogste kwaliteit van grondstoffen te gebruiken wordt een een uitstekende lakcompatibiliteit, hoge temperatuurbestendigheid en levensduur verkregen. Een dichting: het lijkt slechts een detail maar is van onschatbare waarde voor isolatie, sluitcomfort en afdichting. Het is de synergie in het 360° totaal pakket van MACO.

KOMO & land specifiek
"Wanneer je als hoogwaardige producent het totale systeem levert, dan zorg je voor maximale zekerheid en effectiviteit binnen de totale bedrijfskolom. Alle voorgeschreven producten moeten kloppen met de certificeringen en regelgeving van het land waarin je als bedrijf  werkzaam bent. Het is maatwerk per land.”  aldus productmanager Koen Vossers.

Voordeel KOMO
KOMO wordt niet alleen in Nederland gebruikt maar ook daarbuiten. Het voordeel van KOMO certificering voor onze verwerkers is, onder andere dat daarmee de producten beter gemanaged kunnen worden en efficiënter aansluiten op de regelgeving, daarmee levert dit al gauw een flinke kostenbesparing op. De hoogwaardige grondstoffen in combinatie met het kunnen leveren van producten met KOMO gecertificeerde producten geeft het totale bouwproces, extra garantie. Een KOMO certificaat is erg waardevol en nu nog meer vanwege de verandering in het nieuwe bouwstelsel van Nederland.

Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)
De nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)heeft tot doel de kwaliteit van bouwwerken te verbeteren en de positie van de eindgebruiker te versterken. Doordat de consument vaak onvoldoende kennis heeft van de bouw en niet in staat is om bouwvoorschriften te beoordelen, heeft hij geen goed inzicht in de kwaliteit van het bouwwerk. De wet kwaliteitsborging moet ervoor zorgen dat de kwaliteit van bouwwerken verbeterd wordt en de positie van de opdrachtgever wordt versterkt. Wanneer er met gecertificeerde producten wordt gebouwd dan is de kwaliteit geborgd. Als de kwaliteit objectief is getest en zwart op wit aantoonbaar is dat er gebruik gemaakt is van KOMO producten, dan scheelt dit veel inspanning door een externe Kwaliteitsborger en de gebruikte meetmethoden.

Individuele producten
De MACO dichtingen zijn specifiek voor ramen, binnen kozijnen, toegangsdeuren, hefschuifsystemen zowel in de hout, aluminium als kunststof markt. Elke dichting is voorzien van technische informatie, die specifieke kenmerkende markeringen bevat. Op basis van deze unieke kenmerken ligt een KOMO certificaat ten grondslag.

Dichtingen in de verwerking
Constante fysische en mechanische eigenschappen zorgen voor een eenvoudige verwerking en eenvoudige installatie. De juiste dichtingsvoet maakt de uitstekende grip in de groef mogelijk en dankzij de speciaal ontwikkelde dichtingsvormen is er een optimaal contact met de aanslag, rekening houdend met het beslag en andere raamtoebehoren.

Lange termijn
Niet alleen wordt er gekeken naar de verwerking ook de tevredenheid van de eindgebruiker is van groot belang. De comfortabele sluiting en de hoge isolatieprestaties zorgen voor optimaal gebruik van het raam, deur of hefschuifsysteem. Een huis met kwalitatief goed beslag en passende dichtingen is een huis met comfort.

Kies voor gemak en zekerheid
Het totale systeem, 360 graden rond partner: Dichting, beslag en dorpel, het is met 1 klik bij MACO te bestellen met de vertrouwde en gecertificeerde kwaliteit van MACO. Een optimale product- en partnercombinatie voor slim bouwen.

Meer informatie:
MACO Beschläge BV
Stikkenweg 60
NL-7021 BN ZELHEM
Tel.: +31 (0)314 659 700
E-mail: verkoop@maco.eu
www.maco.eu

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.