Maco voldoet aan klasse 3 EPC norm

Maco voldoet aan klasse 3 EPC norm

Het MACO hefschuif totaal concept voldoet aan de gestelde eisen van Luchtdichtbouwen.

De qv10 waarden zijn door SHR bepaald en daarmee is het aantoonbaar dat met het MACO hefschuif totaal concept, luchtdicht gebouwd kan worden. Maco Beschläge BV voldoet aan de Energieprestatie coëfficiënt (EPC-norm)  Klasse 3. Welke staat voor uitstekend! Voor nieuwbouw gelden hoge eisen aan de luchtdoorlatendheid (qv10-waarde) van de gevel en daarmee worden deuren en kozijnen aanzienlijk zwaarder.

Voor de bewoner (gebruiker van hefschuif deuren)
Wanneer een woning luchtdicht is, is het laag in energieverbruik. Dit geeft een hoog comfort van de werk- en leefomgeving en wordt gerealiseerd door het terugdringen van luchtlekkages. Genieten van mooie grote elementen met de zekerheid dat binnenshuis comfortabel blijft.

Voor de kozijnleverancier
Luchtdicht bouwen betekent het voorkomen van luchtlekken in zowel het kozijn als de aansluiting van het kozijn met het bouwkundig kader. Het is een sterk verkoopargument, een extra USP, richting de markt. Een toegevoegde waarde voor het bieden van woon en leef comfort.

Samenwerking SHR
'Met het MACO hefschuif totaal concept hebben we  een hefschuifpui gerealiseerd die uitermate geschikt is om aan de gestelde eisen te voldoen' aldus productmanager Murat Cümen. 'In opdracht van MACO Beschläge B.V. heeft SHR de qv,10 waarden van onze hefschuifdeuren bepaald'.

Voor Schema A geldt: qv10 = 0,106 dm3/s
Voor Schema C geldt:  qv;10 = 0,373 dm3/s

Met de gunstige luchtdichtheids Klasse 3: Uitstekend voor het behalen van Passiefhuis concept en voor energieneutraal bouwen.

Voor meer informatie kijk op www.maco-nl.nl

Advertorial.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

nieuwsbrief