Meer kansen met PKVW 3.0

Meer kansen met PKVW 3.0

Om PKVW-bedrijven handvatten en richtlijnen te bieden waarmee zij in staat zijn in te spelen op kansen uit de markt, is PKVW 3.0 ontwikkeld.

Dat PKVW 3.0 meer kansen biedt ziet ook ondernemer Stan Wens, eigenaar van een van de PKVW-bedrijven die is overgestapt naar de nieuwe uitvoeringsorganisatie CB&V. Deze overstap is nodig als voorbereiding op de nieuwe PKVW-regeling die vanaf 1 januari 2018 van start gaat. De keuze is weloverwogen gemaakt, omdat hij erg te spreken is over de service en begeleiding vanuit CB&V. “Service en gedegen kennis van zaken zijn voor ons bedrijf erg belangrijk”, aldus Stan Wens. 

Vakmanschap 
PKVW staat voor vakmanschap en dat wordt alleen nog maar versterkt door de keuze om de uitvoering van PKVW 3.0 bij CB&V te leggen. Deskundigheid, actuele kennis van zaken en luisteren naar de klant zijn argumenten om te kiezen voor een professional. En waar zie je dat bij de PKVW-bedrijven in terug? Het maken van een goede, op maat gemaakte offerte, kennis van nieuwe producten, bereikbaarheid en service. CB&V biedt hierbij ondersteuning. Denk aan advies, eenvoudig in te zetten communicatiemateriaal en gratis kennisbijeenkomsten met ervaren sprekers over bijvoorbeeld inbraakwerendheid.

PKVW: een sterk merk
Het PKVW heeft zijn meerwaarde de afgelopen 20 jaar bewezen. Onderzoeken tonen aan dat de kans op een inbraak met gemiddeld 50% en soms wel tot 90% kleiner is. Sluit je je aan als bedrijf, dan kun je ook het erkende logo gebruiken. Bewoners gebruiken de website van het Politiekeurmerk om te zoeken naar een PKVW-bedrijf bij hen in de buurt. Zo weten ze altijd een betrouwbare expert te vinden. Momenteel zijn er in Nederland 725.000 woningen voorzien van PKVW-certificaat. Met de ontwikkelingen op de huizenmarkt kan dit alleen maar meer worden. 

PKVW 3.0 bedrijf worden
Wilt u ook PKVW-bedrijf worden en profiteren van alle voordelen die bij het Politiekeurmerk horen? Neem dan contact op met CB&V via info@cbenv.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin u meer hoort over de mogelijkheden, de voorwaarden en kansen die PKVW 3.0 biedt. 

Nieuw in PKVW 3.0: opdrachtgevers van A tot certificaat begeleiden! 
PKVW adviseurs en inspecteurs gaan vanaf 1 januari aan het werk binnen de nieuwe functie van PKVW-coördinator. Wat dit inhoudt leest u in onze volgende column.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.