Nieuw: Een elektronisch hangslot om het zekere voor het onzekere te nemen

Nieuw: Een elektronisch hangslot om het zekere voor het onzekere te nemen

Xesar en Airkey kunnen nu nog meer toegangssituaties elektronisch beveiligen. De elektronische toegangssystemen van EVVA bieden nu met het nieuwe hangslot een elektronische oplossing die de productlijn op een optimale manier completeert.

Reeds in het jaar 1937 kreeg EVVA zijn eerste patent voor een cilinderhangslot en werd de succesvolle weg in de richting van de huidige veiligheidstechniek gebaand. "Het moge duidelijk zijn dat we nu ook met een van de meest succesvolle producten in de historie van EVVA de elektronische weg inslaan", aldus Heiner Dolinar, hoofd productmanagement bij EVVA. Het elektronische hangslot is binnen en buiten universeel inzetbaar. Met beschermingsklasse IP65 is het bestand tegen de meest ongunstige omstandigheden. Bovendien is het zowel voor Xesar- alsook AirKey-sluitsystemen de optimale aanvulling op de stationaire toepassingen. "Het elektronische hangslot is daarmee de oplossing voor alle speciale vergrendelingen in een sluitsysteem dat op gedefinieerde tijden geblokkeerd en geregistreerd moet worden."

Eenvoudige toepassing, hoge beveiliging en een aantrekkelijk design "Smartphone, pasje of sleutelhanger erbij houden is al voldoende om het hangslot geregistreerd te openen of te vergrendelen. Daarmee kunnen gebruikers bijvoorbeeld self-storage-ruimtes, serverkasten, kasten in publieke ruimtes of gereedschapsschuurtjes in particulier gebruik in bestaande elektronische sluitsystemen integreren", aldus Hans-Peter Seiss, productmanager AirKey, over de toepassingsmogelijkheden. "Bovendien overtuigt het door zijn robuuste materiaal en het hoogwaardige design."

Snelle en veelzijdige inzetbaarheid gegarandeerd Het hangslot wordt voorgemonteerd geleverd. Er hoeven alleen nog batterijen ingelegd te worden en de elektronicaknop moet worden geplaatst met het cilindermontagegereedschap. Het slot is daarmee snel beschikbaar voor stationair gebruik. De verschillende beugellengtes van het hangslot zorgen ervoor dat nog meer toegangssituaties met een elektronisch hangslot beveiligd kunnen worden en in het Xesar- en AirKey-sluitsysteem geïntegreerd kunnen worden.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.