Nieuwe algemeen directeur bij Intersteel

Nieuwe algemeen directeur bij Intersteel

Met ingang van 1 januari 2017 zal huidig algemeen directeur Gerrit Bijvank Intersteel verlaten. Hij wordt opgevolgd door Ronald Taling, die momenteel de rol van commercieel directeur vervuld. 

Ronald kent alle ins en outs van Intersteel en zal het reeds ingezette pad naar nog meer klantgerichtheid en focus op de markt vol enthousiasme vervolgen.

Gezond fundament
Gerrit is sinds 1996 betrokken bij Intersteel. In 2013 heeft hij na vertrek van de toenmalige directie het algemeen directeurschap op zich genomen. “Na 3,5 jaar met veel inzet en ontzettend veel plezier, is het tijd voor mij om het stokje over te dragen aan mijn gewaardeerde collega Ronald Taling. Om ruimte te geven aan nieuwe ontwikkelingen, vind ik het belangrijk dat personen en organisaties zich vernieuwen.” Ronald Taling vult aan: “Intersteel heeft onder leiding van Gerrit Bijvank een zeer gezond fundament gelegd voor groei en ontwikkeling van de organisatie. In de toekomst bouw ik daar graag op voort. Actief inspelen op de markt, waarbij we de klant te allen tijde centraal stellen, is en blijft onze focus.”  

Ruimte voor vernieuwing
Sinds 1995 specialiseert Intersteel zich in het volledig in eigen beheer ontwerpen en produceren van design deurkrukken, raambeslag en accessoires. Taling over zijn nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit de rol van algemeen directeur te mogen bekleden. Intersteel is een klantgerichte organisatie met veel potentie en ruimte voor vernieuwing.  Mijn streven is om samen met het team mooie resultaten neer te zetten.”

Over Intersteel
Intersteel is fabrikant van stijlvol deur- en raambeslag met bijbehorende accessoires. Intersteel verstaat de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieur. De producten passen bij veel interieurstijlen en -smaken: modern & strak, landelijk & klassiek of vintage & retro. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een geheel eigen finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens sfeerondersteunend aanwezig. Kijk voor meer informatie op www.intersteel.nl

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.