Nieuwe Select Windows Hefschuifpui

Nieuwe Select Windows Hefschuifpui

is extra isolerend 

De nieuwe Select Windows Hefschuifpui wordt geproduceerd in de eigen fabriek (GevelNed) in Noord Holland. De hefschuifpui is gebaseerd op de LivIng serie van Schüco, maar voorzien van diverse eigen innovaties, zoals de Hollandse Hoek verbinding. Hij is leverbaar in 150 kleuren of structuren en is het zelfs mogelijk om de binnen- en buitenzijde anders te foliëren. Ook wordt een Nederlandse sterk isolerende dorpel toegepast (standaard in zwart, grijs is optioneel) voor een stijlvol geheel. Screenline zonwering (jaloezieën tussen isolatieglas) is uiterst geschikt in de Select Windows Hefschuifpui.

Beter isolerende hefschuifpui
Door de diepte van het gebruikte profiel is het mogelijk om met glasdiktes tot 52 mm. te werken. Door de schuifpui uit te voeren met triple glas ontstaat een hefschuifpui uit de Energie Kozijn serie. Een extra isolerende hefschuifpui met een U-Window waarde van 0,84 (o.b.v. schuifpui van 3500 x 2300 met triple glas en TGI afstandhouder) die ook toegepast kan worden in woningen die moeten voldoen aan een Passief Huis Constructie. De polyamide isolator in het kozijnprofiel zorgt voor een thermische ontkoppeling van de versterking en vermijdt koudebruggen.

Het schuivend deel (vleugel) heeft een 5 kamerconstructie (82 mm. diep) die zorgt voor een uitstekende thermische isolatie:

  • Uf-waarde frame: ≥1,3 W/(m²·K)
  • Glas-/paneeldikte: max. 52 mm.
  • Aanzichtbreedte: min. 180 mm.
  • Systeembouwdiepte: 194 mm.
  • Vleugelgewicht: max. 400 kg
  • Inbraakwering: tot RC 2

Wind- en geluidsdichtheid hefschuifpui
De Select Windows Hefschuifpui wordt tijdens de productie voorzien van innovatieve afdichtingen van lasbare EPDM-dichtingen voor de beste thermische- en geluidsisolatie én bescherming tegen weersinvloeden. Meerdere dichtingsvlakken rondom vermijden tocht en condensatie. Hiermee is deze hefschuifpui de beste keuze op dit moment qua isolerend vermogen en winddichtheid.

  • Geluidsisolatie conform DIN en ISO 140-3: Rwp tot 45 dB
  • Luchtdichtheid conform DIN en 12207: Klasse 4
  • Slagregendichtheid conform DIN en 12208: Klasse 6a
  • Weerstand tegen windbelasting conform DIN en 12210: Klasse C2/B2.

Select Windows hefschuifpui
De Select Windows Hefschuifpui produceren wij in 2-, 3 of 4-delige uitvoering en kunnen we in 150 kleuren of structuren leveren. De maximale breedte/hoogte maten zijn 6,5 bij 2,8 meter en de hefschuifpui is geschikt voor zowel nieuw- als renovatiebouw!

Voor meer informatie:
Select Windows BV
Tel. 088 - 9722400
info@selectwindows.nl
www.selectwindows.nl

Dit artikel staat in Raam en Deur editie december 6-2020.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.