One-stop-shop

One-stop-shop

Slim renoveren is slim leveranciers kiezen. Een goede aannemer, met de juiste onderaannemers die weer de juiste toeleveranciers gebruikt. Liefst zo veel mogelijk uit één hand, zoals Hemubo voor Qua Wonen in Krimpen aan den IJssel deed.

De woningcorporatie Qua Wonen pakte het groots aan en gaf bouwbedrijf Hemubo opdracht deze woningen uit de jaren 60 weer van deze tijd te maken. Naast een nieuwe badkamer, keuken en toilet worden ook de buitengevels (inclusief nieuwe houten kozijnen) compleet aangepakt. De nieuwe, zeer goed isolerende buitengevel, wordt voor de bestaande gevel geplaatst. Deze zorgt ervoor dat er een enorme besparing op de stookkosten kan worden gerealiseerd.

Gemakkelijk was dat alle raam- en deurtoebehoren uit één vertrouwde hand kwamen. Timmerfabriek De Jong en van Aartrijk uit Groot Ammers levert hier alle nieuwe kozijnen aan. Daarin verwerkte hij Buva's IsoStone onderdorpels, roosters, suskasten, hardglas, aluminium profielen, draaikiep beslag, en al het overige hang- en sluitwerk.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief