Op maat voor de Hollandse markt

Op maat voor de Hollandse markt

Elektronische toegangsverlening met CESeasy®

Gebruiksvriendelijk, veilig en flexibel; met CESeasy® ontwikkelde CESnederland een elektronisch toegangsverleningsconcept op maat voor de Nederlandse markt. Bedacht voor de extramurale zorg, leent CESeasy® zich ook voor andere toepassingsgebieden. Grote pluspunten; implementeren is kinderspel, autoriseren gaat in een handomdraai, openen kan met een smartphone en een traditionele sleutel.

Bij de ontwikkeling is geen enkele concessie gedaan in veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. De CESeasy® motorcilinder is aan de buitenzijde voorzien van een goedgekeurde SKG®*** cilinder, die voorzien is van een boor- en uittrekbelemmering. CESnederland-directeur Ronald Boon: “Dit betekent dat de motorcilinder voldoet aan de hoogste in Nederland gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Bovendien staat CESeasy® garant voor een lange levensduur.”

Eenvoudig 
Eindgebruikers werken via een speciaal ontwikkelde gratis app met de CESeasy®. Boon: “Binnen het CESeasy® toegangsverleningsconcept sturen familieleden of derden de voordeur eenvoudig aan met hun eigen telefoon.” Met deze app regelt CESeasy® zichzelf na installatie ook automatisch in. 
Gebruiksvriendelijk is CESeasy® ook in de implementatie. Het is een kabelloos toegangsverleningsconcept dat werkt op standaard penlite batterijen. De cilinder synchroniseert zijn data via Bluetooth Low Energy (BLE), waarmee tegenwoordig iedere smartphone is uitgerust, waardoor geen internetverbinding nodig is.

Gebruiksgemak
De CESeasy® maakt gebruik van een universele cilinder die in elke standaard profielcilinderslot past. Richard Boon: “Hierdoor kun je de CESeasy® eenvoudig en snel in de deur plaatsen.” Door deze constructie blijft de voordeur naast een smartphone ook met een mechanische sleutel te bedienen. Boon: “Deze sleutel is bestemd voor bewoners die hun deur liever op de vertrouwde manier willen blijven openen.” Optioneel is voor meer gebruiksgemak een afstandsbediening verkrijgbaar.

Veelzijdig
Hoewel de CESeasy® in eerste instantie speciaal ontwikkeld is voor de zorg, is de CESeasy® door zijn speciale karakteristieken heel universeel en veelzijdig toepasbaar. Boon: “Denk bijvoorbeeld aan transport en logistiek; met CEseasy® kan een chauffeur via zijn smartphone autorisatie krijgen om een toegangshek te openen bij een leverancier – ook midden in de nacht.” 

Meer informatie: www.ceseasy.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.