Select Windows hefschuifpui beschikbaar in 150 kleuren

Select Windows hefschuifpui beschikbaar in 150 kleuren

Binnen de architectuur zien we steeds grotere glaspartijen. 

Daarnaast moet de bouw voldoen aan strenge isolatiewaarden en veiligheidseisen. De Select Windows fabriek past zich continu aan, volgt de trends in de bouwwereld maar zeker ook de wens van bewoners.

De Select Windows schuifpui van kunststof is verkrijgbaar in 150 kleuren en structuren waaronder de levensechte LIGNA houtnerfstructuur. Om tegemoet te komen aan de wensen van de woonconsument zijn Select Windows schuifpuien op maat gemaakt en kunnen binnen en buiten in een andere kleur of structuur gefolieerd (inhouse bij zusterbedrijf ColorNed) worden. Passend bij zowel de stijl van de woning aan de buitenzijde, alsook het interieur en de sfeer binnen.

Sterk isolerend en inbraakwerend
De 194 mm diepe schuifpuiprofielen zijn voorzien van 7 isolatiekamers, zonder dat dit het aanzicht van de pui verandert. De vleugeldiepte is 82 mm zodat er met gemak triple glas in past. Ook Screenline® (raamdecoratie tússen het glas) of horizontale tussenstijlen zijn geen probleem.
De Select Windows hefschuifpui is uit te voeren in 2, 3 of 4 delen en kan maximaal uitgevoerd worden in een breedte van 6,5 meter bij 2,8 hoog. De profielen zijn (net zoals bij de Select Windows kunststof kozijnen, ramen en tuin-, achter- en voordeuren) in de eigen fabriek in Noord Holland rondom versterkt met staal. Select Windows schuifpuien worden standaard geleverd met SKG** beslag en HR++ gelaagd veiligheidsglas.

Voor meer informatie:
Select Windows BV
088-9722400
info@selectwindows.nl
www.selectwindows.nl  

 

Dit artikel staat in de Raam en Deur september editie 5-2020.

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.