Select Windows introduceert

Select Windows introduceert

sterk isolerende SW hefschuifpui

Binnen de architectuur zien we steeds grotere glaspartijen. Daarnaast moet de bouw voldoen aan strenge isolatiewaarden en veiligheidseisen. De Select Windows fabriek past zich continu aan, volgt de trends in de bouwwereld én de wens van bewoners.

Een paar maanden geleden introduceerde Select Windows het unieke Energie Kozijn en nu al volgt de sterk isolerende SW hefschuifpui. De 194 mm diepe profielen zijn voorzien van 7 isolatiekamers, zonder dat dit het aanzicht van de pui verandert. De vleugeldiepte is 82 mm zodat er met gemak triple glas in past. Ook Screenline® (raamdecoratie tússen het triple glas) of horizontale tussenstijlen zijn geen probleem.

Profielen versterkt met staal
Deze 2, 3 of 4-delige kunststof pui kan breedtes aan van maar liefst 6,5 meter bij 2,8 hoog. De profielen zijn (net zoals bij de Select Windows kunststof kozijnen, ramen en deuren) in de eigen fabriek rondom versterkt met staal én worden standaard geleverd met SKG** beslag.

150 kleuren en structuren
De schuifpui is verkrijgbaar in 150 kleuren en structuren waaronder de LIGNA houtnerfstructuur. Samen met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) heeft deze doorontwikkelde hefschuifpui een échte houtuitstraling mét het gemak van kunststof. De Select Windows fabriek innoveert continu: binnenkort volgt een panoramavleugel.
 

Contactgegevens:
Select Windows BV
Tel. 088 972 24 00
info@selectwindows.nl
www.selectwindows.nl  

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief