Serge Spolspoel nieuwe directeur EVVA Nederland B.V.

Serge Spolspoel nieuwe directeur EVVA Nederland B.V.

De directeur van de Belgische EVVA-vestiging, Serge Spolspoel, volgt Charél Nijhuis op en neemt de leiding op zich van EVVA in Hengelo.

De in België geboren Serge Spolspoel (51) begon na zijn afstuderen van de High School ICHEC te Brussel in 1986 als Key Account Manager bij Guilbert. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Kyocera en werd hier bevorderd tot Sales Manager. Hij behartigde er met zijn Sales Team van acht medewerkers de belangen van ongeveer 350 partners in de vakhandel.

Sinds juli 2008 is Serge Spolspoel directeur van de EVVA-vestiging in België. Hij volgt daarnaast nu Charél Nijhuis op en neemt ook de leiding op zich van EVVA in Hengelo. In zijn nieuwe functie werkt Serge Spolspoel nauw samen met zijn Nederlandse collega’s Rick Baayens, Hoofd Binnendienst & Technisch Bureau, Nico Hesselink, Hoofd Productie en Arno Scholten, Controlling & Accounting.

"Serge Spolspoel is al vele jaren actief bij EVVA en in beslissende mate betrokken bij de succesvolle positionering op de Belgische markt," licht Stefan Ehrlich-Adám, CEO van de EVVA Groep, de benoeming van Serge Spolspoel toe. "Hij is een ervaren professional met een grote teamgeest. Hij heeft jarenlang nauw met onze vroegere Nederlandse directeur samengewerkt en kent de markt dankzij zijn jarenlange ervaringen uitstekend. Hij zal het groeibeleid van EVVA in België en Nederland verder voortzetten."

Serge Spolspoel is getrouwd en vader van twee kinderen. Hij begint overtuigd aan de nieuwe uitdaging: "Er wacht mij een veelzijdige uitdaging, een nieuwe challenge, die ik graag aanneem." Zijn besluit om zijn activiteiten verder uit te breiden, argumenteert hij als volgt: "EVVA is met bijna 100 jaar een echt traditioneel familiebedrijf. Zijn veelzijdige producten hebben voor elke markt de passende oplossingen te bieden. Ons uitgebreide mechanische en elektronische productassortiment vervult me met trots en is het geheim achter ons succes." Zijn reeds 20 jaar opgedane managementervaring kan hij heel eenvoudig verklaren: "Ik ben ervan overtuigd dat we ondanks onze verschillende culturen gemeenschappelijk onze doelen kunnen bereiken. Bovendien hecht ik veel waarde aan het welzijn van elke afzonderlijke medewerker. Dat helpt ongetwijfeld om succes te boeken."

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.