SKG-IKOB geaccrediteerd voor certificering kunststof profielen.

SKG-IKOB geaccrediteerd voor certificering kunststof profielen.

SKG-IKOB Certificatie mag vanaf heden onder accreditatie productcertificaten afgeven voor kunststof profielen. 

De Raad voor Accreditatie heeft aan SKG-IKOB de accreditatie verleend  voor certificering op BRL 0702 voor kunststof profielen voor de productie van ramen en deuren. Daarmee kunnen producenten en extrusiebedrijven eenvoudig aantonen dat de profielen geschikt zijn voor de productie van kwalitatief hoogwaardige kunststof ramen en deuren. 

Binnen de kunststof gevelelementenindustrie is SKG-IKOB vanaf haar oprichting in 1977 een belangrijke certificatie-instelling op het gebied van de productie en de montage van kunststof gevelelementen. Door de uitbreiding van de scope van certificatie met kunststof profielen bedient SKG-IKOB de gehele kunststof gevelelementen industrie en levert daarmee een bijdrage aan integrale kwaliteitsborging.

In de zomer van 2015 reikte SKG-IKOB haar eerste productcertificaat uit aan GEALAN Fenster-Systeme GmbH. Hierna is het onderzoek voor het behalen van de accreditatie gestart. De Raad voor Accreditatie heeft haar grondige onderzoek onlangs met positief resultaat afgesloten. 

Over SKG-IKOB Certificatie
SKG-IKOB Certificatie levert het totale certificeringspakket voor de bouw in één efficiënt traject, zowel KOMO-certificering als Bouwen aan MVO, ISO 9001-, VCA- en milieucertificering (ISO 14001). Meer informatie over SKG-IKOB op  www.skgikob.nl. 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief