Van de Vin zet details bouwformatie online

Van de Vin zet details bouwformatie online

Van de Vin zijn ambitie is de site uit te bouwen tot een kennisdatabank met waardevolle informatie over kozijnen, duurzaam bouwen en BIM

Van de Vin Ramen en Kozijnen heeft zijn website vernieuwd. De vernieuwde ‘responsive’ website is goed te bekijken, ongeacht het ‘device’ waarmee de bezoeker de site raadpleegt: pc, tablet of smartphone. Dat is belangrijk, want tegenwoordig bekijkt meer dan de helft van alle internetgebruikers websites vanaf een tablet of smartphone. 

Flexibele jas
Zo op het eerste oog lijkt de nieuwe website sterk op de oude website. Toch zijn er relevante verschillen. Die zitten echter vooral onder de ‘motorkap’. Dankzij het geavanceerde en bijzonder flexibele contentmanagementsysteem kan Van de Vin de site de komende jaren blijven uitbouwen en verbeteren. Van de Vin zijn ambitie is de site uit te bouwen tot een kennisdatabank met waardevolle informatie over kozijnen, duurzaam bouwen en BIM. De basis staat nu – en is behoorlijk uitgebreid. Mocht je desondanks belangrijke informatie missen of opmerkingen hebben op de site: zij staan open voor je vragen en suggesties.

Energiezuinige details beschikbaar
Een andere stap vooruit voor www.vandevin.nl is de verbeterde toegankelijkheid van de downloadpagina. Bovendien zetten Bouwformatie en Van de Vin op 18 april 18 stuks voorbeelddetails waarmee energiezuinige gebouwen gerealiseerd kunnen worden online. Daarmee geeft Van de Vin verdere invulling aan zijn streven om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. De details zijn te bekijken en te downloaden in verschillende bestandsformaten. Bekijk ze op via www.vandevin.nl/bouwdetails  of kijk op www.bouwformatie.nl onder het tabje Bouwdetails. 

 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.