Vastdraaibaar veiligheidsbeslag van Dieckmann

Vastdraaibaar veiligheidsbeslag van Dieckmann

In het assortiment van Metafa Holland B.V. zit naast het brede veiligheidsbeslag ook een grote productrange met zeer hoogwaardig smaldeur veiligheidsbeslag van Dieckmann GmbH.

De TOP-range is de Kronos serie. Kronos is een afgerond veiligheids smalschild en heeft een massief aluminium buitenschild en binnenschild met onderconstructie inclusief afdekschild.
Natuurlijk leverbaar met kerntrekbeveiliging maar ook in gewoon PC, beide in SKG***®. Uitermate geschikt voor toepassing op uw profieldeuren!

Ook de serie Kronos heeft natuurlijk de bekende Diekmann kwaliteit en verfijnde afwerking, maar bovenal de speciale vastdraaibare  terugverende verbinding van de deurkrukken.
De speling op de deurkrukverbinding is verder geminimaliseerd en de terugverende veer functioneert in 4 x 90° en is hierdoor 360° toepasbaar. Afhangende deurkrukken is hiermee verleden tijd.

De Kronos serie is leverbaar in aluminium of roestvast staal, met deurkrukmodel D2000 die door zijn lengte uw duim automatisch weg houdt van de kozijnstijl.
Optioneel nog 3 modellen deurkrukken: verkropte greep, beugelgreep en rolluikkruk.

Overige series smaldeur veiligheidsbeslag zijn o.a. Holland, Breda, Brabant in rechthoekig of afgeronde smalschilden met vastdraaibare of losse deurkrukken.
Speciaal voor renovatieprojecten is er een Holland en Brabant “XXL” uitvoering welke 200 mm langer is dan standaard en dus oude gaten perfect afdekt.

De diverse smalle rozetten met en zonder kerntrekbeveiliging completeren het assortiment.

Meer informatie:
Metafa Holland B.V.
Tel. +31 (0)499 477 876
info@metafa.nl
www.metafa.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

nieuwsbrief