Waarom kiezen voor kunststof gevelbekleding?

Waarom kiezen voor kunststof gevelbekleding?

Het grootste voordeel van kunststof gevelbekleding is natuurlijk dat deze gevelbekleding onderhoudsarm is, maar kiezen voor kunststof gevelbekleding biedt meer voordelen.

Zo is kunststof gevelbekleding in vele kleuren en structuren beschikbaar. Profort+® is voorzien van een luxe houtstructuur en bovendien slag- en stootvast en daardoor ook geschikt voor toepassingen op de begane grond. Protex® bestaat uit een door-en-door gekleurde massieve kunststof kern, die is voorzien van luxe Renolit folie. Protex is verkrijgbaar in diverse kleuren en voorzien van een fijne houtstructuur. Gevelbekleding van Ki-Kern® bestaat uit massieve platen, die in diverse kleuren en dessins verkrijgbaar zijn. Zo krijgt uw gevel niet alleen een moderne uitstraling, maar ook een persoonlijke touch.

Waarom kiezen voor kunststof gevelbekleding?
    • Nooit meer schilderen
    • Slag- en stootvast
    • Onderhoudsarm
    • Verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins
    • Duurzaam
    • 10 jaar garantie

Lees meer over kunststof gevelbekleding

Houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding heeft een mooie en natuurlijke uitstraling. Het aanbod aan houten gevelbekleding bestaat uit diverse vernieuwende producten die niet alleen duurzaam, maar ook onderhoudsarm zijn. Zo is ModiWood® thermisch gemodificeerd om het product extra duurzame eigenschappen te geven. Het thermisch modificeren van hout is bovendien een milieuvriendelijk proces dat bestaat uit het verhitten en afkoelen van het hout. Hier komen dus geen chemicaliën aan te pas. Naturetech® wordt gemaakt van houtvezels en afgewerkt met een thermoplastische verflaag. Zo is uw houten gevelbekleding niet alleen duurzaam en onderhoudsarm, maar ook milieuvriendelijk. Het hout hoeft immers niet meer geschilderd te worden en dus wordt het milieu minder belast. SmartSide® houten planken zijn op bestelling in elke gewenste RAL- of NCS-kleur verkrijgbaar. 

Waarom kiezen voor houten gevelbekleding?
    • Voorkeur voor hout
    • Natuurlijk uitstraling
    • Breed toepasbaar
    • Duurzaam
    • Hout uit FSC®/PEFC™ gecertificeerde bossen

Lees meer over houten gevelbekleding 

Vezelcement gevelbekleding

Vezelcement gevelbekleding is wellicht minder voor de hand liggend dan houten en kunststof gevelbekleding, maar daarom niet minder interessant. Het grootste voordeel van vezelcement gevelbekleding is de hoge brandveiligheid. Gevelbekleding van vezelcement is daarom een goede keuze voor wie waarde hecht aan veiligheid. Bovendien bieden deze gevelpanelen ruimte voor creativiteit. Het materiaal kan horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal of gebogen verwerkt worden. Zo krijgt uw creativiteit gegarandeerd de ruimte.

Waarom kiezen voor vezelcement gevelbekleding?
Brandklasse A2
Breed toepasbaar
Horizontaal, verticaal en diagonaal of gebogen verwerkbaar
Duurzaam
Onderhoudsarm
Leverbaar in elke gewenste RAL-kleur
10 jaar garantie
Lees meer over vezelcement gevelbekleding

Bron: www.gevelnet.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.