Weekamp introduceert collectie industriële binnendeuren

Weekamp introduceert collectie industriële binnendeuren

Weekamp Deuren introduceert industriële binnendeuren met een uitstraling van staal, maar gemaakt met de warmte van hout. 

Weekamp speelt hiermee perfect in op de laatste woontrends. De collectie bestaat uit diverse unieke ontwerpen. 
 
Industriële binnendeuren: industrieel en huiselijk is het thuis van nu. 
De woontrend van nu is robuust, stoer en industrieel. De nieuwe industriële binnendeuren passen perfect bij deze stijl. De deuren hebben een industriële look door de minimalistische stijlen en strakke vormgeving. Ze hebben de uitstraling van staal, maar zijn gemaakt van hout. Door de smalle stijlen geven de grote glasoppervlaktes veel lichtinval. Deze deuren zijn ook perfect toe te passen als dubbele deuren. De unieke vormgeving zorgt ervoor dat de deuren echte eyecatchers in het interieur zijn. Ook zijn er bijpassende dichte deuren beschikbaar. 

Bijpassend hang- en sluitwerk
Speciaal voor deze deuren met smalle stijlen zijn er smalle sloten leverbaar. Tevens is er een bijpassende deurkruk “Slim” met een smal rozet ontworpen. Deze is verkrijgbaar in zwart PVD en RVS. Om de minimalistische look helemaal compleet te maken zijn er invisible scharnieren leverbaar.

Unieke S-Core® kern
Deze nieuwe binnendeuren van Weekamp Deuren zijn gemaakt met de unieke S-Core® kern en bevat kruislings in de dikte gelamineerde stijlen. Deuren met S-Core® kern blijven vormvast en zeer belangrijk: er kan er geen “wasbord”- effect optreden door aftekening van de vulling. De binnendeuren zijn bovendien voorzien van vochtbestendig mdf panelen. Vanwege deze hoge kwaliteit geeft Weekamp maar liefst 12 jaar garantie op alle binnendeuren.  

Kijk op weekampdeuren.nl voor het complete assortiment en inspiratie. Vraag gratis de nieuwe brochure aan. 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.