Wicona showt paradepaardje op Polyclose 2016

Wicona showt paradepaardje op Polyclose 2016

Wicona heeft de ambitie om de hoogst mogelijke energie-efficiënte raamsystemen te ontwikkelen. Welk aansprekend, esthetisch design er door de architect op de tekentafel bedacht wordt, Wicona is in staat het idee te realiseren zonder afbreuk te doen aan energie-efficiënte en thermische isolatie. Tijdens Polyclose 14-16 januari 2016 in Gent (BE) showt Wicona haar paradepaardje uit het assortiment.

Het nieuwe raamsysteem Wicline 75 TOP is namelijk in staat de uiterst efficiënte isolatiewaarden te bereiken volgens passiefhuisstandaard door de nieuw ontwikkelde ETC Intelligence® overgangszone. Deze zorgt ervoor dat “Low Emission” folie de warmtestraling effectief reflecteert, dat “Low Transmission” isolatiemateriaal warmtegeleiding tot een minimum vermindert en dat “Low Convection” isolatievinnen het warmteverlies door convectie in de overgangszone minimaliseren.
Met de Wicline 75 TOP biedt Wicona een raamsysteem op passiefhuisniveau, dat in één enkel component het verwerkingsgemak en de kwaliteit van conventionele raamsystemen met 75 mm inbouwdiepte en een maximale thermische isolatie met elkaar combineert. De nieuwe ETC Intelligence® overgangszone laat door een intelligente materiaalmix toe Uf-waarden voor raam- en kozijncombinaties tot 1,0 W/(m²K) te bereiken – zonder extra isolatie.

Joris Verhiest, sales director Wicona Nederland: “Ons streven om innovatieve en excellente raamsystemen te ontwikkelen, zien we goed terug bij de Wicline 75 TOP. Het is thermisch sterk isolerend en biedt optimale prestaties en verwerking. Dat we deze combinatie op passiefhuisniveau met slechts 75 mm inbouwdiepte kunnen aanbieden, is uniek in Nederland.”

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

Inschrijven nieuwsbrief