Woninginbraakmethoden

Woninginbraakmethoden

Woninginbraak kan een grote impact hebben op het gevoel van veiligheid. Er zijn vreemden in huis geweest, ze hebben aan bezittingen gezeten en misschien waardevolle spullen meegenomen. Helaas komt woninginbraak ook nu nog regelmatig voor.

Aan de vooravond van de vakantie kan het geen kwaad nog maar eens te kijken naar de beveiliging van de woning of het bedrijf. Op de site van het politie keurmerk veilig wonen vinden we een overzicht van meest voorkomende methoden die inbrekers gebruiken. Het is weliswaar al in 2015 gepubliceerd maar helaas kan het zo in 2016 worden gebruikt. 

De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met het juiste advies aan uw klant voor zorgen dat inbreken in de woning niet makkelijk is. De meeste inbrekers gaan voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn de woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven.Als hang- en sluitwerk leverancier heeft u dan ook een sterk adviserende functie. Het is uw expertise die maakt dat uw klant een veilig gevoel overhoudt aan uw verkoopgesprek. Attendeer daarom ook uw medewerkers/verkopers op de verschillende methodes die gebruikt worden. Zo kunnen zij een goede gesprekspartner zijn voor uw klant en de juiste adviezen geven. En dat laatste resulteert dan vaak in interessante kassa aanslagen. 

Hier vindt u een overzicht van de meest gebruikte methodes. 

Bron: Politiekeurmerk.nl

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.