Xesar, nieuwe innovatie van EVVA

Xesar, nieuwe innovatie van EVVA

Elektronisch toegangssysteem is een eigen innovatie van EVVA

Het elektronische toegangscontrolesysteem is ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk en biedt ondernemingen een groot aantal producten en mogelijke toepassingen. Met de Xesar-release 2.2 breidt EVVA de functies uit met diverse intelligente oplossingen.

"De update Xesar 2.2 is wederom een belangrijke stap op het punt van bedieningsgemak in de nog jonge geschiedenis van Xesar," vindt Helmut Steiner, Xesar-productmanager bij EVVA. Want met de nieuwe update, die sinds december 2016 beschikbaar is voor alle EVVA-Elektronica-Partners, worden verdere highlights aan het systeem toegevoegd.

Intelligente vernieuwingen bij Xesar
Xesar biedt, als antwoord op de verlangde flexibiliteit en individualiteit, nu al een zeer breed assortiment met een tijdloos mooi design. Voor elke deursituatie wordt de juiste oplossing gevonden. In combinatie met het virtuele netwerk van Xesar beschikken gebruikers zo altijd over een actueel en uiterst veilig systeem. "Door de terugkoppeling van de deuren is nu met één muisklik zichtbaar welke deur nog niet over de hoogste beveiliging beschikt en waar een update nodig is."

Een update zorgt voor plezier
De nieuwste update van Xesar biedt verbeteringen op het gebied van overzichtelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en onderhoud. Hij biedt optimale beveiliging in elke toepassing. "De update is een enorme vereenvoudiging in de afhandeling voor beheerders en eindgebruikers. Aan de ene kant kunnen in een installatie nu meer systemen worden beheerd, terwijl aan de andere kant verschillende tijdprofielen per persoon kunnen worden aangemaakt. Bovendien zijn er per systeem nu meer tablets bruikbaar," legt Helmut Steiner uit. Xesar biedt meer transparantie, gemak en veiligheid Daarnaast biedt EVVA als optie ook het virtuele netwerk aan. "In combinatie met het virtuele netwerk is Xesar uniek op de markt voor elektronische toegangscontrole. Dankzij de hoge mate van actualiteit is het mogelijk om met één muisklik te zien welke deuren nog moeten worden geactualiseerd en welke geblokkeerde digitale sleutels nog beschikbaar zijn," legt Helmut Steiner uit. Het virtuele netwerk kan via de Softwarepluskaart apart worden vrijgegeven.

Xesar. Gewoon veelzijdig.
Xesar is ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk en biedt ondernemingen een groot aantal producten en toepassingsmogelijkheden, net als een mooi tijdloos ontwerp. Het virtuele netwerk dat de actuele beveiligingsstatus bliksemsnel weergeeft op het dashboard, maakt uw Xesar-systeem eenvoudig sneller veilig. 

Hier uw advertentie?
Bel +31 (0)73 503 35 44.

nieuwsbrief